Смажений кокос
(покроковий рецепт з фото)
Смажений кокос - страва дуже екзотичне, адже ми більше звикли бачити його в десертах. Однак я гаряче рекомендую спробувати мій рецепт. Виходить дуже оригінальна закуска.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати смажений кокос. Щоб кокос був хрустким і добре ввібрав спеції, постарайтеся нарізати його максимально тонко. Спеції можете підібрати на свій смак, можна додати асафетиду. Кокос жирний сам по собі, тому, багато масла в сковороду краще не додавати. Смажений кокос можна їсти як чіпси або додавати в салати і бургери.
- Кокосовий - 1 штука
- Соєвий соус - 2-4 Ст. Ложок
- Копчена паприка - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець мелений - За смаком
- Часник - 1-2 зубчиків
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Кокос очистіть від шкаралупи. Наріжте м'якоть тоненькими слайсами.
Розігрійте сковороду з невеликою кількістю масла. Додайте роздавлений часник і прогрійте 10 секунд, щоб розкрився аромат.
Додайте кокос. Перемішайте.
Влийте соєвий соус, додайте спеції і перемішайте. Трохи підсолити.
Zharyte про кокоса 10 хвилин, постійно помішуючи.
Смажений кокос готовий, приємного вам апетиту!