Рецепт Смажений кокос фото

Смажений кокос
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Горіхи
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю , На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Смажений кокос - страва дуже екзотичне, адже ми більше звикли бачити його в десертах. Однак я гаряче рекомендую спробувати мій рецепт. Виходить дуже оригінальна закуска.

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати смажений кокос. Щоб кокос був хрустким і добре ввібрав спеції, постарайтеся нарізати його максимально тонко. Спеції можете підібрати на свій смак, можна додати асафетиду. Кокос жирний сам по собі, тому, багато масла в сковороду краще не додавати. Смажений кокос можна їсти як чіпси або додавати в салати і бургери.

  • Кокосовий - 1 штука
  • Соєвий соус - 2-4 Ст. Ложок
  • Копчена паприка - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець мелений - За смаком
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
смажений кокос - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
смажений кокос - фото крок 2
Кокос очистіть від шкаралупи. Наріжте м'якоть тоненькими слайсами.
смажений кокос - фото крок 3
Розігрійте сковороду з невеликою кількістю масла. Додайте роздавлений часник і прогрійте 10 секунд, щоб розкрився аромат.
смажений кокос - фото крок 4
Додайте кокос. Перемішайте.
смажений кокос - фото крок 5
Влийте соєвий соус, додайте спеції і перемішайте. Трохи підсолити.
смажений кокос - фото крок 6
Zharyte про кокоса 10 хвилин, постійно помішуючи.
смажений кокос - фото крок 7
Смажений кокос готовий, приємного вам апетиту!

Схожі рецепти