Рецепт Смажений каштан фото

Смажений каштан
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Горіхи, Каштан
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Літні

Сьогодні я вам розповім, як приготувати смажений каштан. Цей популярний перекус можна зустріти в багатьох країнах світу. Його продають просто на вулицях або в кафе. Приготувати можна і вдома.

Якщо у вас є можливість купити цей плід в сирому вигляді, то обов'язково це зробіть. Тому що каштан може стати основою для цікавих страв. Та й так поклацати їх в радість. Тільки будьте обережні, адже в ньому міститься багато жирів і не треба сильно наїдатися, а то буде погано.

  • Каштан - 400 грам
  • Вода - 80 мілілітрів
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
смажений каштан - фото крок 1
Каштан промийте в друшляку теплою водою і обсушити рушником.
смажений каштан - фото крок 2
На кожному плоді зробіть хрестоподібні надрізи і відігніть краю. Змішайте каштани з маслом.
смажений каштан - фото крок 3
Розколіть сковороду на середньому вогні. Покладіть каштани, смажте їх 20 хвилин під кришкою, помішуючи. Потім додайте воду і випарити її протягом 5-7 хвилин.
смажений каштан - фото крок 4
Після того як горіхи охолонуть, почистіть їх і пробуйте.

Схожі рецепти