Смажений каштан
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я вам розповім, як приготувати смажений каштан. Цей популярний перекус можна зустріти в багатьох країнах світу. Його продають просто на вулицях або в кафе. Приготувати можна і вдома.
Якщо у вас є можливість купити цей плід в сирому вигляді, то обов'язково це зробіть. Тому що каштан може стати основою для цікавих страв. Та й так поклацати їх в радість. Тільки будьте обережні, адже в ньому міститься багато жирів і не треба сильно наїдатися, а то буде погано.
- Каштан - 400 грам
- Вода - 80 мілілітрів
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
Каштан промийте в друшляку теплою водою і обсушити рушником.
На кожному плоді зробіть хрестоподібні надрізи і відігніть краю. Змішайте каштани з маслом.
Розколіть сковороду на середньому вогні. Покладіть каштани, смажте їх 20 хвилин під кришкою, помішуючи. Потім додайте воду і випарити її протягом 5-7 хвилин.
Після того як горіхи охолонуть, почистіть їх і пробуйте.