Смажені ковбаски
(покроковий рецепт з фото)
Смачні смажені ковбаски, які тануть у роті - це найкращий вечеря, та й обід теж! Готуємо з рецептом смажених ковбасок на здоров'я!
Що може бути простіше, ніж ковбаски обсмажені? Ніяких проблем з цим м'яса - 20 хвилин біля плити і можна їсти. Для приготування смажених ковбасок я використовувала свиней-яловичі ковбаски домашнього виробництва (в цьому мене запевнив продавець). Майонез можете замінити сметаною, щоб було не сильно жирно.
- Ковбаски - 6 штук
- Часник - 1 зубчик
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком
Сковорідку змастіть маслом. Викладіть ковбаски.
Обсмажуємо спочатку на сильному вогні, а потім на маленькому дожаріваем до готовності. Додаємо майонез, готуємо, поки він не випарується.
Під час готування з'явиться сік про ковбасок - їм можна потім гарнір полити.
Ось і готові наші смажені ковбаски! Подавати їх можна з чим завгодно: овочі, Мал, картопля і багато іншого. При бажанні посипте зеленню. Смачного!
Ось і готові наші смажені ковбаски! Подавати їх можна з чим завгодно: овочі, Мал, картопля і багато іншого. При бажанні посипте зеленню. Смачного!