Рецепт Смажені ковбаски фото

Смажені ковбаски
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Сосиски
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 35 хв.

Смачні смажені ковбаски, які тануть у роті - це найкращий вечеря, та й обід теж! Готуємо з рецептом смажених ковбасок на здоров'я!

Опис приготування:

Що може бути простіше, ніж ковбаски обсмажені? Ніяких проблем з цим м'яса - 20 хвилин біля плити і можна їсти. Для приготування смажених ковбасок я використовувала свиней-яловичі ковбаски домашнього виробництва (в цьому мене запевнив продавець). Майонез можете замінити сметаною, щоб було не сильно жирно.

  • Ковбаски - 6 штук
  • Часник - 1 зубчик
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - За смаком
смажені ковбаски - фото крок 1
Сковорідку змастіть маслом. Викладіть ковбаски.
смажені ковбаски - фото крок 2
Обсмажуємо спочатку на сильному вогні, а потім на маленькому дожаріваем до готовності. Додаємо майонез, готуємо, поки він не випарується.
смажені ковбаски - фото крок 3
Під час готування з'явиться сік про ковбасок - їм можна потім гарнір полити.
Ось і готові наші смажені ковбаски! Подавати їх можна з чим завгодно: овочі, Мал, картопля і багато іншого. При бажанні посипте зеленню. Смачного!

Схожі рецепти