Смачні реберця в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную урізноманітнити ваші особисті кулінарні записи і додати в них дивно простий рецепт смачних реберець в духовці, які не залишать байдужими всіх, хто їх спробує!
Цей оригінальний рецепт приготування смачних реберець в духовці зажадає близько 6-8 годин вашого часу, проте, повірте, вони того варті. Тривале ловлення перетворює м'ясо в даний ніжне ласощі, від якого складно відірватися. Щоб зробити блюдо ще соковитіше, можна використовувати при подачі соус за смаком.
- Яловичі ребра - 700 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Спеції - 1 щіпка
- Лавровий лист - 1-2 штук
1. Реберця потрібно вимити і насухо витерти паперовою серветкою. Посоліть їх з усіх боків, додайте улюблені спеції. Відмінним варіантом будуть готові набори приправ для запікання м'яса.
2. Для більш насиченого аромату в рецепті приготування смачних реберець в духовці можна використовувати лавровий лист. Викладіть ребра на лист фольги, складений в 2 рази для міцності.
3. Закрийте "конверт" з фольги, загорнувши краю. Надішліть реберця в холодильник на пару годин. Не потрібно ніякого додаткового маринаду, адже ці смачні реберця в духовці в домашніх умовах будуть нудитися у власному соку.
4. Тепер можна викласти конверт на деко, відправте його в духовку на саму мінімальну температуру. Томити реберця потрібно мінімум 4 годину.
5. Потім дістаємо деко і даємо ще постояти ребрах хвилин 30 в конверті. Акуратно потім його розгортаємо і перевіряємо на готовність.
6. Цей простий рецепт смачних реберець в духовці можна доповнити соусом. Але перед цим обов'язково викладіть ребра на решітку і полийте м'ясним соком спочатку з одного боку, а потім переверніть і полийте з другої. Це зробить блюдо ще більш соковитим.
7. От і все, реберця готові. Залишилося їх тільки нарізати - і можна подавати до столу.