Запечені свинячі реберця в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Запечені свинячі реберця в духовці легке і смачне блюдо, яким зрідка можна себе побалувати. Взагалі, такі страви я вважаю чоловічими, їх заслуговують чоловіки, які багато працюють фізично!
Запечені свинячі реберця в духовці готуються майже три години. Після того, як ви змастили реберця маринадом, поставте їх в холодильник на 40 хвилин. Запікання в духовці триває дві години, реберця виходять соковитими, з хрусткою скоринкою, ароматні. Не забудьте подати до запеченим свинячим реберцям в духовці гострий томатний соус, відварну картоплю і свіжі овочі. Успіхів і приємного апетиту!
- Реберця - 1, 5 кілограма
- Цибуля - 2 кілограма
- Часник - 3-4 зубчиків
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Підготувати продукти.
Приготуйте маринад з лука, часнику, гірчиці, соєвого соусу, рослинної олії. Приправте сіллю і перцем.
Реберця порізати на шматки.
Деко змастіть маслом, м'ясо намажте маринадом, покладіть на деко і запікайте.
Запікайте реберця в духовці при 200 градусах 60 хвилин.
Деко дістаньте, м'ясо переверніть і запікайте ще 60 хвилин.
Смачного!