Смачна «Frittata»
(покроковий рецепт з фото)
Фріттата - це відмінне блюдо, в якому можна поєднувати різноманітні продукти, а також залишки інгредієнтів з вашого холодильника. Розповім про те, як приготувати смачну «фріттати».
Можете приготувати «фріттати» з будь-яким складом овочів! Якщо у вас завалявся невеликий шматочок сиру, цибуля і є авокадо, підкажу хороше їм застосування. Страву можна подавати до сніданку замість звичної яєчні, а також на вечерю або як перекус.
- Яйця - 8 штук
- Вершки - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Цибуля - 100 грам
- Авокадо - 1 штука
- Сир «Камамбер» - 130 грам
- Петрушка - За смаком
1. Очистіть авокадо від шкірки, видаліть кісточку і крупно наріжте. Цибулину наріжте клинами, а сир кубиками. Збийте яйця з сіллю і вершками.
2. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і обсмажте цибулю до золотистого кольору.
3. Додайте в сковороду авокадо, сіль і poperčite, перемішайте.
4. Залийте вміст сковороди яєчної сумішшю, додайте сир, подрібнену петрушку. Обсмажуйте протягом 1-2 хвилин, періодично помішуючи, але не дозволяйте, щоб яйця повністю схопилися.
5. Поставте сковороду в розігріте до 250 градусів духовку на 5-8 хвилин, потім залиште на столі на 5-7 хвилин.
6. Наріжте готову страву шматочками і подавайте гарячим до столу. Смачного!