Рецепт Смачна «Frittata» фото

Смачна «Frittata»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Яйця
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На вечерю , На швидку руку , На сніданок
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Фріттата - це відмінне блюдо, в якому можна поєднувати різноманітні продукти, а також залишки інгредієнтів з вашого холодильника. Розповім про те, як приготувати смачну «фріттати».

Опис приготування:

Можете приготувати «фріттати» з будь-яким складом овочів! Якщо у вас завалявся невеликий шматочок сиру, цибуля і є авокадо, підкажу хороше їм застосування. Страву можна подавати до сніданку замість звичної яєчні, а також на вечерю або як перекус.

  • Яйця - 8 штук
  • Вершки - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Оливкова олія - 2 чайних ложки
  • Цибуля - 100 грам
  • Авокадо - 1 штука
  • Сир «Камамбер» - 130 грам
  • Петрушка - За смаком
смачна
1. Очистіть авокадо від шкірки, видаліть кісточку і крупно наріжте. Цибулину наріжте клинами, а сир кубиками. Збийте яйця з сіллю і вершками.
смачна
2. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і обсмажте цибулю до золотистого кольору.
смачна
3. Додайте в сковороду авокадо, сіль і poperčite, перемішайте.
смачна
4. Залийте вміст сковороди яєчної сумішшю, додайте сир, подрібнену петрушку. Обсмажуйте протягом 1-2 хвилин, періодично помішуючи, але не дозволяйте, щоб яйця повністю схопилися.
смачна
5. Поставте сковороду в розігріте до 250 градусів духовку на 5-8 хвилин, потім залиште на столі на 5-7 хвилин.
смачна
6. Наріжте готову страву шматочками і подавайте гарячим до столу. Смачного!

Схожі рецепти