Frittata (швидкий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам, як приготувати фриттату і нагодувати свою сім'ю на сніданок. Якщо ви не пробували цього італійського дива, то не впадайте у відчай, в Італію летіти не доведеться.
Цей італійський варіант омлету виходить повноцінним і самостійним блюдом, яке підійде як для сніданку, так і для вечері. Таким незвичайним рецептом ви напевно здивуєте свою сім'ю і зможете нагодувати навіть самого примхливого дитини. Перед подачею присипте фриттату свіжою зеленню.
Смачного!
- Бекон - 6 штук( скибочками)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Солодкий перець - 1, 5 склянки (наріжте кубиками)
- Сіль і перець - За смаком
- Гострий перець пластівцями - 0, 5 чайних ложки
- Картопля - 1, 5 склянки (нарізаний кубиками)
- Яйця - 12 штук
- Сир "фета" - 100 грам
1
Бекон обсмажте в сковороді з оливковою олією до хрусткого стану.
2
Додайте подрібнений солодкий перець, приправте сіллю і перцемі і тушкуйте на середньому вогні близько 4 хвилин. Потім додайте подрібнений картопля і тушкуйте ще 5 хвилин.
3
У сковорідку додайте яйця і готуйте ще близько 5 хвилин. Потім додайте подрібнений сир і акуратно перемішайте.
4
Розігрійте духовку до 170 градусів. Вміст сковороди перекладіть в деко (або просто приберіть ручку зі сковороди) і запікайте до золотистого.