Скумбрія в мультиварці в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.
Яке щастя, що придумали мультиварку. Страви в ній виходять соковитими, смачними, у власному соку. Те ж саме я можу сказати і про скумбрії, яку нещодавно приготувала в фользі. Ось мій рецепт.
Опис приготування:
Як бачите готується скумбрія в мультиварці в фользі дуже просто і швидко. Якщо хочете, щоб це блюдо було дієтичним, просто подайте до нього овочі і посипте зеленню. Якщо хочеться суттєвіше, можна приготувати будь-який гарнір на ваш смак, особливо хорошь рис, який теж можна приготувати в мультиварці. Скумбрія в мультиварці в фользі тепер частий гість на моєму столі, що і вам дуже раджу. Дуже смачно!
- Скумбрія - 1-2 штук
- Лимон - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Скумбрію моєму, чистим, потрошимо і відрізаємо голову. Перчимо і солимо за смаком і укладаємо на фольгу.
Лимон миємо й нарізаємо кільцями. Лук моєму, чистимо і теж нарезам кільцями. Укладаємо часточки лимона і цибулі між шматочками скумбрії.
Ретельно загортаємо рибу в фольгу, щоб не витікав сік при готуванні і укладаємо в мультиварку. Я тримав парі, режим "parovarka" з 30 хвилин.
Через 30 хвилин виймаємо скумбрію у фользі і розгортаємо. Рибка виходить ніжною і дуже смачною.
Викладаємо скумбрію на тарілку, подаємо з помідорами або іншими овочами на смак. Готово!