Рецепт Скумбрія під часниковим соусом фото

Скумбрія під часниковим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Вершки , Часник , Скумбрія
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Навіть якщо ви не великий любитель скумбрії, зверніть увагу на один з найсмачніших і простих методів її приготування. Розповім про рецепт, як приготувати скумбрію під часниковим соусом.

Опис приготування:

Рибка приготується дуже швидко, вам варто тільки почекати до її охолодження і подавати теплою до столу. Замість скумбрії можна використовувати і іншу рибку (наприклад, тріска). Рибку можна подавати тільки з соусом, а можна зробити до неї простий гарнір (наприклад: овочі, салат).

  • Скумбрія - 2 штуки
  • Часник - 1 штука
  • Кріп - 1 пучок
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
скумбрія під часниковим соусом - фото крок 1
1. Очистіть зубчики часнику, вимийте кріп і нарубати його дрібно. Вимийте рибку, розріжте черево і видаліть нутрощі, гарненько промийте і витріть серветками, сіль і poperčite.
скумбрія під часниковим соусом - фото крок 2
2. Встановіть чашу мультиварки, налийте в неї рослинне масло і включіть режим «Мультіповар», встановіть 160 градусів і відправте в розігріту чашу часник, готуйте його п'ять хвилин.
скумбрія під часниковим соусом - фото крок 3
3. Дістаньте часник з чаші, викладіть рибку і обсмажуйте її протягом 5 хвилин з кожного боку. Тим часом часник роздушіть виделкою, змішайте його з вершками і кропом.
скумбрія під часниковим соусом - фото крок 4
4. Готову рибку викладіть на тарілку, залиште до охолодження і полийте соусом. Смачного!

Схожі рецепти