Скумбрія під часниковим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Навіть якщо ви не великий любитель скумбрії, зверніть увагу на один з найсмачніших і простих методів її приготування. Розповім про рецепт, як приготувати скумбрію під часниковим соусом.
Рибка приготується дуже швидко, вам варто тільки почекати до її охолодження і подавати теплою до столу. Замість скумбрії можна використовувати і іншу рибку (наприклад, тріска). Рибку можна подавати тільки з соусом, а можна зробити до неї простий гарнір (наприклад: овочі, салат).
- Скумбрія - 2 штуки
- Часник - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Вершки - 200 мілілітрів
- Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Очистіть зубчики часнику, вимийте кріп і нарубати його дрібно. Вимийте рибку, розріжте черево і видаліть нутрощі, гарненько промийте і витріть серветками, сіль і poperčite.
2. Встановіть чашу мультиварки, налийте в неї рослинне масло і включіть режим «Мультіповар», встановіть 160 градусів і відправте в розігріту чашу часник, готуйте його п'ять хвилин.
3. Дістаньте часник з чаші, викладіть рибку і обсмажуйте її протягом 5 хвилин з кожного боку. Тим часом часник роздушіть виделкою, змішайте його з вершками і кропом.
4. Готову рибку викладіть на тарілку, залиште до охолодження і полийте соусом. Смачного!