Рецепт Скумбрія під часниковим соусом фото

Скумбрія під часниковим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Вершки, Часник, Скумбрія
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви цілком

Навіть якщо ви не великий любитель скумбрії, зверніть увагу на один з найсмачніших і простих методів її приготування. Розповім про рецепт, як приготувати скумбрію під часниковим соусом.

Рибка приготується дуже швидко, вам варто тільки почекати до її охолодження і подавати теплою до столу. Замість скумбрії можна використовувати і іншу рибку (наприклад, тріска). Рибку можна подавати тільки з соусом, а можна зробити до неї простий гарнір (наприклад: овочі, салат).

  • Скумбрія - 2 штуки
  • Часник - 1 штука
  • Кріп - 1 пучок
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
скумбрія під часниковим соусом - фото крок 1
1. Очистіть зубчики часнику, вимийте кріп і нарубати його дрібно. Вимийте рибку, розріжте черево і видаліть нутрощі, гарненько промийте і витріть серветками, сіль і poperčite.
скумбрія під часниковим соусом - фото крок 2
2. Встановіть чашу мультиварки, налийте в неї рослинне масло і включіть режим «Мультіповар», встановіть 160 градусів і відправте в розігріту чашу часник, готуйте його п'ять хвилин.
скумбрія під часниковим соусом - фото крок 3
3. Дістаньте часник з чаші, викладіть рибку і обсмажуйте її протягом 5 хвилин з кожного боку. Тим часом часник роздушіть виделкою, змішайте його з вершками і кропом.
скумбрія під часниковим соусом - фото крок 4
4. Готову рибку викладіть на тарілку, залиште до охолодження і полийте соусом. Смачного!

Схожі рецепти