Скумбрія на решітці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви на природі, шашлик готується довго, а їсти вже хочеться, - цей простий рецепт скумбрії на решітці стане для вас незамінним! економно, просто, а результат вище всяких похвал!
Такий рецепт приготування скумбрії на решітці дуже простий, побачити, як, та й готується риба швидко - як раз встигнете нагуляти апетит на природі, і блюдо вже тут як тут! Якщо сильно голодні, то можу сказати, що це - класичний рецепт скумбрії на решітці, а насправді можна рибу і не маринувати так довго, або НЕ маринувати взагалі - все одно виходить смачно!
- Скумбрія - 4 штуки
- Лимон - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Зелень - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Рибу розморозимо, якщо потрібно, виймаємо нутрощі. Лимон і цибулю нарізаємо кільцями, і поміщаємо всередину риби. Натираємо кожну рибу сіллю і перцем.
2. Зелень миємо, і теж запихає в пузіко рибі. Залишивши час двох marinovatysya. Найкраще це зробити вдома, перед виїздом на природу.
3. Розміщуємо рибу на мангал, я відпустку, поки не підрум'яниться
4. Коли зарум'яниться з одного боку - грати перевертаємо, і стільки ж чекаємо.
5. Знімаємо з вогню, і даємо трохи охолонути.
6. А тепер розкладаємо по тарілках, і надаємо "товарний вигляд" . Зазвичай начинку з лимонів, цибулі та зелені я прибираю.