Рецепт Скумбрія на решітці фото

Скумбрія на решітці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Скумбрія
Вегетаріанське харчування
На природу, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви цілком

Якщо ви на природі, шашлик готується довго, а їсти вже хочеться, - цей простий рецепт скумбрії на решітці стане для вас незамінним! економно, просто, а результат вище всяких похвал!

Такий рецепт приготування скумбрії на решітці дуже простий, побачити, як, та й готується риба швидко - як раз встигнете нагуляти апетит на природі, і блюдо вже тут як тут! Якщо сильно голодні, то можу сказати, що це - класичний рецепт скумбрії на решітці, а насправді можна рибу і не маринувати так довго, або НЕ маринувати взагалі - все одно виходить смачно!

  • Скумбрія - 4 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Зелень - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
скумбрія на решітці - фото крок 1
1. Рибу розморозимо, якщо потрібно, виймаємо нутрощі. Лимон і цибулю нарізаємо кільцями, і поміщаємо всередину риби. Натираємо кожну рибу сіллю і перцем.
скумбрія на решітці - фото крок 2
2. Зелень миємо, і теж запихає в пузіко рибі. Залишивши час двох marinovatysya. Найкраще це зробити вдома, перед виїздом на природу.
скумбрія на решітці - фото крок 3
3. Розміщуємо рибу на мангал, я відпустку, поки не підрум'яниться
скумбрія на решітці - фото крок 4
4. Коли зарум'яниться з одного боку - грати перевертаємо, і стільки ж чекаємо.
скумбрія на решітці - фото крок 5
5. Знімаємо з вогню, і даємо трохи охолонути.
скумбрія на решітці - фото крок 6
6. А тепер розкладаємо по тарілках, і надаємо "товарний вигляд" . Зазвичай начинку з лимонів, цибулі та зелені я прибираю.

Схожі рецепти