Рецепт Сьомга з помідорами фото

Сьомга з помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Сьомга
ПП рецепти
На швидку руку
Гарячі страви

Сьомга з помідорами - швидке і смачна страва. Сьомга - це завжди безпрограшний варіант. А разом з помідорами вона формує ароматне і соковите блюдо, яке дуже просто приготувати.

Сьомга з помідорами - смачне і здорове блюдо. Запечене в фользі філе сьомги виходить соковитим, а базилік пахне надзвичайно! Найчастіше це блюдо я їм без гарніру. Або вибираю легкий салат з руколи, оливкового масла і кедрових горішків.

Як приготувати сьомгу з помідорами?

1. Філе сьомги розріжте на порційні шматочки. З півкіло сьомги виходить чотири відмінних шматка.

2. Помідори промийте і виріжте плодоніжки. Мені більше подобається в цій страві використовувати маленькі помідорчики черрі - вони набагато красивіше виглядають і їсти їх приємніше. Отже. Якщо ви використовуєте черрі - то просто розріжте наполовину. Великі помідори треба нарізати кружечками і, якщо риба не широка, кружечки ще навпіл.

3. Для кожного порційного шматка приготуйте великий шматок фольги. На центр фольги бризніть оливкового масла, покладіть шматок сьомги. На філе риби - помідори (чері - зрізом вниз). Поперчіть, приправити сіллю. Викладіть по кілька листочків промитого свіжого базиліку (листочків). Зверху - ще крапель оливкової олії. Кінці фольги затисніть, залишивши рибу всередині.

4. Рибу в фользі перенесіть на деко і відправляйте в розігріту до 220 градусів духовку на 15-20 хвилин.

Сьомга з помідорами готова! Подавайте з рисом.

Смачного!

  • Сьомга (філе) - 450-500 грам
  • Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Помідори - 2-3 штук (черрі - 10 штук.)
  • Сіль - - За смаком
  • Чорний перець - - За смаком
  • Базилік свіжий (пучок) - 1 штука
Сьомга з помідорами - смачне і здорове блюдо. Запечене в фользі філе сьомги виходить соковитим, а базилік пахне надзвичайно! Найчастіше це блюдо я їм без гарніру. Або вибираю легкий салат з руколи, оливкового масла і кедрових горішків.

Як приготувати сьомгу з помідорами?

1. Філе сьомги розріжте на порційні шматочки. З півкіло сьомги виходить чотири відмінних шматка.

2. Помідори промийте і виріжте плодоніжки. Мені більше подобається в цій страві використовувати маленькі помідорчики черрі - вони набагато красивіше виглядають і їсти їх приємніше. Отже. Якщо ви використовуєте черрі - то просто розріжте наполовину. Великі помідори треба нарізати кружечками і, якщо риба не широка, кружечки ще навпіл.

3. Для кожного порційного шматка приготуйте великий шматок фольги. На центр фольги бризніть оливкового масла, покладіть шматок сьомги. На філе риби - помідори (чері - зрізом вниз). Поперчіть, приправити сіллю. Викладіть по кілька листочків промитого свіжого базиліку (листочків). Зверху - ще крапель оливкової олії. Кінці фольги затисніть, залишивши рибу всередині.

4. Рибу в фользі перенесіть на деко і відправляйте в розігріту до 220 градусів духовку на 15-20 хвилин.

Сьомга з помідорами готова! Подавайте з рисом.

Смачного!

Схожі рецепти