Рецепт Сьомга відварна фото

Сьомга відварна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Фрукти , Сьомга
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Як би мій чоловік не любив смажені і жирні страви, але іноді я вмовляю його і на здорову їжу. Спочатку він чинить опір, а потім погоджується. І навіть дякує за смачне блюдо!

Опис приготування:

Нещодавно я дізналася, як приготувати сьомгу відварну під соусом. Цю прекрасну закуску я подала з картопляним пюре і свіжим салатом з огірків з помідорами. Ніжне філе дуже сподобалося всім. Тому я пошкодувала, що так мало взяла риби. Вистачило всім всього по шматочку, а хотілося ще.

  • Лосось - 500 грам (філе)
  • Вода - 2 L
  • Майонез - 5 Ст. Ложок
  • Зелень нарізана - 5 Ст. Ложок
  • Лимонний сік - 5 Ст. Ложок
  • Гострий перець мелений - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - За смаком
  • Ріпчасту червона цибуля - 1 штука
сьомга відварна - фото крок 1
Закип'ятіть воду. Додайте в неї сіль і перець. Потім додайте сьомгу, варите 5 хвилин. Вимкніть вогонь. Потримайте рибу ще 15 хвилин у воді.
сьомга відварна - фото крок 2
Повністю остудіть сьомгу в холодильнику.
сьомга відварна - фото крок 3
Поки приготуйте соус. Зелень промийте і дрібно наріжте.
сьомга відварна - фото крок 4
Додайте до зелені гірчицю, майонез, перець і лимонний сік. Перемішайте всі інгредієнти.
сьомга відварна - фото крок 5
Лук почистіть і подрібніть. Також додайте його в соус. Перемішайте, сіль і posaharite. Соус готовий!
сьомга відварна - фото крок 6
Остигнула рибу полийте соусом. Смачного!

Схожі рецепти