Сьомга на пару
(покроковий рецепт з фото)
У зв'язку з тим, що сьомга - досить жирна, оптимальний спосіб приготування цієї риби - варка на пару. Готувати можна в мультиварці або в пароварці. На гарнір подається рис або картопля, овочі.
До вашої уваги - простий рецепт приготування сьомги на пару. Готувати будемо в мультиварці, хоча можна і в звичайній пароварці. Рибу промиваємо, очищаємо і маринуємо в спеціях і лимонному соці. Потім філе сьомги вариться на пару з скибочками лимона. На гарнір - обов'язково зелень + картопля або рис.
Гарного вам дня!
- Сьомга - 1/2 кілограма
- Лимон - 1 штука
- Крем - За смаком
- Італійські трави - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Сьомгу очищаємо, промиваємо і просушуємо серветкою. Потім натираємо італійськими травами і сіллю, поливаємо соком половини лимона. Даємо рибі замаринувати 20 хвилин.
Кладемо рибу в ємність для варіння на пару, змащуємо сметаною, а зверху кладемо часточки останків лимона.
У чашу мультиварки вливаємо воду. Готовим на программе "варка на пару" 20 хвилин.
Смачного!