Сироїдчі спагетті
(покроковий рецепт з фото)
Всі ми любимо смачно поїсти. Так чому б нам не поїсти смачну і здорову їжу. Дізнайтеся, як приготувати сироедческіе спагетті з кабачка з гострим соусом. Блюдо сподобається не тільки сироїдам.
Сироедческое харчування має на увазі вживання продуктів без теплової обробки. При цьому зберігаються всі вітаміни, мінерали і мікроелементи.
Включіть у свій раціон цей швидкий і смачний рецепт сироедческіх спагетті. Готуйте на здоров'я!
- Кабачок - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Перець болгарський - 1/2 штуки
- Перець пекучий - За смаком
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Базилік - 1 штука
- Масло оливкове - 1-2 Ст. Ложок

Підготуйте овочі: помийте кабачок, помідори, перець болгарський і пекучий, часник, зелень. Якщо кабачок немолодий, очистіть шкірку.

За допомогою спеціальної терки для корейської моркви натріть кабачок. З нього потрібно зробити тонку довгу соломку, "спагетті & Quot. На цьому етапі не додавайте сіль, щоб кабачок не пустив завчасно сік.

Приготуйте соус. Помідори і перець довільно наріжте. Відправте їх в блендер разом з часником, базиліком, сіллю і оливковою олією. Перебити інгредієнти до однорідності.

Тепер залишилося полити наші кабачкові спагетті вийшов пряним і ароматним соусом. От і все, блюдо можна подавати до столу. Смачного!