Сир з песто в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
За допомогою цього рецепта ви приготуєте відмінну начинку для будь-якої страви від бутербродів до макаронів. Сир з песто це завжди смачно і корисно!
Ця страва готується дуже просто. Вам треба викласти все, крім масла, в блендер і подрібнити, після додати масло і добре перемішати. А тепер додайте сир з песто до своїх улюблених страв - будь-то макарони, хлібці або що завгодно інше. Смачного!
- Базилік - 2 частини (пучка)
- Будь-які горіхи - 1/2 склянки
- Тертий сир "пармезан" - 1 Склянка (або будь-який інший твердий сир)
- Часник - 1-2 зубчиків
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1/4 частини (чайної ложки)
Всі інгредієнти крім оливкової олії кладемо в блендер.
Подрібнюємо до однорідного стану.
Додаємо оливкову олію і добре перемішуємо. Готово!