Рецепт Шурпа казахська фото

Шурпа казахська
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Казахська кухня
М'ясо, Баранина
Дієтичне харчування
На обід, На природу
Супи

Дитинство моє пройшло в Казахстані на Каспійському морі. Ми часто виїжджали на берег моря з ночівлею і дорослі варили бешбармак або шурпу. Я її тоді не їла, але добре пам'ятаю в якому захваті були чоловіки.

Шурпа по-казахському готується дуже просто. Казахи - кочівники, і національна кухня у них не дуже багата. Наваристий суп для них одне з головних страв і готується воно просто. В казані довго вариться наваристий бульйон з великою кількістю м'яса і цибулею. У шурпу по-казахському обов'язково додаємо моркву і картоплю. Це основа супу. Спеції можете додавати за смаком. Всі інші інгредієнти необов'язкові. Успіхів і приємного апетиту!

  • Баранина - 1 кілограм
  • Картопля - 600 грам
  • Морква - 350 грам
  • Помідор - 250 грам
  • Цибуля - 250 грам
  • Часник - 50 грам
шурпа казахська - фото крок 1
М'ясо варити в казані 2 годину, знімаючи піну.
шурпа казахська - фото крок 2
Моркву порізати брусочками, додати в казан.
шурпа казахська - фото крок 3
Картопля крупно порізати.
шурпа казахська - фото крок 4
Картопля додати і варити 20 хвилин. Додайте спецій.
шурпа казахська - фото крок 5
Додати помідори, цибуля. Варити до готовності на повільному вогні.
шурпа казахська - фото крок 6
Додати зелень. Смачного!

Схожі рецепти