Шоколад з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже складно собі відязикати в шоколаді. Їм його тільки раз в тиждень, знаючи, що він не дуже-то і корисний для фігури. Але іноді хочеться побалувати себе шоколадним десертом. А тут попався цей рецепт..
Ознайомтеся з тим, як приготувати шоколад з горіхами. Зробити десерт просто: розтопіть шоколад і умочіть в ньому горіхове асорті. Так само можете поступити і з в'яленими ягодами або цукатами. Замість темного шоколаду спробуйте білий, тоді солодощі будуть ще більш солодкими.
- Пекан - 340 грам
- Волоський горіх - 340 грам
- Арахіс - 340 грам (обсмажений )
- Молочний шоколад - 340 грам
- Шоколад - 340 грам (чорний 66%)
- Шоколад - 50 грам (чорний 74%)

Для початку сирі горіхи підсушіть в духовці при 180 градусах до хрусткого стану.

Потім у велику каструлю викладіть весь шоколад. Трохи розтопіть його і додайте горіхи.

Варіть шоколад, поки він повністю не розтопиться і не покриє горіхи. Все перемішайте.

Ложкою діставайте горіхи на пергамент. Залиште десерт на 4-8 годин. Приємного чаювання!