Рецепт Шніцель зі скумбрією фото

Шніцель зі скумбрією
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Скумбрія
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Шніцель

Рецепт приготування шніцеля зі скумбрією. Скумбрія - риба корисна і дуже смачна.

У процесі приготування цієї страви виходить рибний соковитий шніцель. До такого шніцелю найкраще подати рис або картопля.

  • Скумбрія - 2 штуки(700 г)
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 1 штука
  • Перець - За смаком
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
шніцель зі скумбрією - фото крок 1
1. Промиваємо в холодній проточній воді рибу. Гострим ножем акуратно робимо розріз на черевці і видаляємо нутрощі. Так само видаляємо хребет і кістки. Ножем акуратно зрізаємо м'якоть.
шніцель зі скумбрією - фото крок 2
2. Тонку шкірку, яка покриває рибу, знімаємо. Потім акуратно обрізаємо плавники, робимо це так, щоб обидві половинки тушки були з'єднані між собою. Філе гарненько промиваємо ще раз. Тепер злегка його обсушити. Поперчити і посолити. Змащуємо гарненько сметаною з обох сторін.
шніцель зі скумбрією - фото крок 3
3. Приблизно хвилин двадцять витримуємо рибу в сметані. Розбиваємо сире яйце, розмішуємо і обмазуємо їм з обох сторін рибне філе. Надлишки яєчної суміші струшуємо безпосередньо перед тим, як почнемо смажити рибу.
шніцель зі скумбрією - фото крок 4
4. На сковороді гарненько розігріваємо олію і хвилини три з одного боку шніцеля, і хвилини дві з іншого його боку, обсмажуємо.
шніцель зі скумбрією - фото крок 5
5. Готові шніцелі треба відразу ж викласти на порційні тарілочки. Гарніром може бути відварений рис або картоплю. Смачного!

Схожі рецепти