Шашлик з телятини на мінеральній воді
(покроковий рецепт з фото)
У теплу пору року пікнік на природі це відмінна ідея для всієї родини. Шашлик, мабуть, люблять все. Варіантів маринаду існує дуже багато, але завжди хочеться спробувати ще що-небудь новеньке.
Хочу запропонувати вам просту і цікаву ідею, як приготувати шашлик з телятини на мінеральній воді. М'ясо виходить дивно ніжним, соковитим і буквально тане в роті. Я рекомендую використовувати побільше цибулі, так як він надає маринаду особливу пікантність, та й ще його можна подавати до столу з готовим шашликом.
- Телятина - 1 кілограм
- Цибулина - 3-5 штук
- Мінералка - 1 літр (газована)
- Спеції - За смаком
1. М'ясо вимийте, обсушити і наріжте його порційними шматочками.
2. Очистіть і подрібніть цибулю.
3. З'єднайте м'ясо з цибулею, додайте спеції за смаком. Перемішайте, розминаючи руками, щоб з'явився сік.
4. Влийте мінеральну воду і залиште м'ясо на пару годин маринуватися.
5. А далі все просто: М'ясо рядок shampura.
6. І смажте на вугіллі до готовності.
Смачного!
Смачного!