Шашлик з курки на мінеральній воді
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам один дуже вдалий спосіб, як приготувати шашлик з курки на мінеральній воді, щоб він вийшов соковитим, ніжним і смачним. Для різноманітності меню на пікнік - чудова ідея.
Досить часто для шашлику з курки беруть грудку, однак вона може вийти сухуватою навіть з правильним маринадом. Саме тому я рекомендую використовувати птицю цілком, розділивши її на порційні шматочки. Особливо чудовою виходить шкурка, яка присмажується на вогні. Спасибі mineralke, курочка виходить приголомшливою і не поступається за смаком традиційної свинині.
- Курка - 2 штуки
- Вода мінеральна - 1 Склянка
- Кефір або йогурт - 1 Склянка
- Цибулина - 3-4 штук
- Часник - 4-6 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Ось такий набір інгредієнтів вам потрібно мати під рукою, щоб повторити рецепт на своїй кухні.
2. Для початку вимийте як слід птицю, обсушити її паперовим рушником і наріжте порційними шматочками.
3. Наріжте тонкими кільцями цибулю, измельчитечасник.
4. Курку викладіть в глибоку миску. Додати сіль за смаком, додайте улюблені спеції.
5. Відведіть туди ж цибуля з часником. Влийте кефір або натуральний йогурт і мінеральну воду. Все акуратно перемішайте і залиште на ніч маринуватися.
6. Залишилася справа за малим: посмажити курячий шашлик і насолоджуватися його смаком.
Смачного!
Смачного!