Шашлик з кіжуча
(покроковий рецепт з фото)
Якщо дуже хочеться порадувати себе шашличком з рибки, а часу для походів в ліс зовсім не вистачає, тоді цей рецепт саме для вас! Смачний шашлик можна зробити і в духовці!
Якщо ви віддаєте перевагу м'ясу рибу або просто хочете готувати різноманітний шашлик, то я пропоную вам простий варіант того, як приготувати шашлик з кіжуча, не виходячи з будинку. Такий шашлик виходить нітрохи не менш смачним і ароматним, ніж той, що приготований на мангалі. А саме головне: готується він швидко і легко!
- Kijuç - 1 кілограм
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Готуємо рибу. Вирізаємо кістки тонким ножем, починаючи від хребта. Знімаємо шкіру.
Нарізаємо філе кіжуча середніми шматочками однакового розміру.
Змішуємо рослинне масло з каррі і сіллю, поливаємо цією сумішшю наші шматочки риби, перемішуємо. Відправляємо в холодильник на 1-2 годину.
Дістаємо шматочки риби з холодильника, нанизуємо їх на дерев'яні шпажки.
На змащеній олією сковороді обсмажуємо наш шашличок з усіх боків до готовності.
Готово! Насолоджуємося смачним і ароматним шашликом вже зараз!