Рецепт Шашлик з кіжуча фото

Шашлик з кіжуча
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо дуже хочеться порадувати себе шашличком з рибки, а часу для походів в ліс зовсім не вистачає, тоді цей рецепт саме для вас! Смачний шашлик можна зробити і в духовці!

Опис приготування:

Якщо ви віддаєте перевагу м'ясу рибу або просто хочете готувати різноманітний шашлик, то я пропоную вам простий варіант того, як приготувати шашлик з кіжуча, не виходячи з будинку. Такий шашлик виходить нітрохи не менш смачним і ароматним, ніж той, що приготований на мангалі. А саме головне: готується він швидко і легко!

  • Kijuç - 1 кілограм
  • Каррі - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
шашлик з кіжуча - фото крок 1
Готуємо рибу. Вирізаємо кістки тонким ножем, починаючи від хребта. Знімаємо шкіру.
шашлик з кіжуча - фото крок 2
Нарізаємо філе кіжуча середніми шматочками однакового розміру.
шашлик з кіжуча - фото крок 3
Змішуємо рослинне масло з каррі і сіллю, поливаємо цією сумішшю наші шматочки риби, перемішуємо. Відправляємо в холодильник на 1-2 годину.
шашлик з кіжуча - фото крок 4
Дістаємо шматочки риби з холодильника, нанизуємо їх на дерев'яні шпажки.
шашлик з кіжуча - фото крок 5
На змащеній олією сковороді обсмажуємо наш шашличок з усіх боків до готовності.
шашлик з кіжуча - фото крок 6
Готово! Насолоджуємося смачним і ароматним шашликом вже зараз!

Схожі рецепти