Шашлик в електрошашличніце
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, я зараз розповім найпростіший і вірний спосіб про те, як приготувати шашлик в електрошашличніце. Це чудо-техніки дуже пригождается в сучасній кухні.
Коли сезон шашликів закінчений, а їх так охота спробувати, то рятує домашня шашличниця. Зробив, звичайно, смак виходить не такий, як на відкритому вогні, але це не означає, що він гірше. Він просто інший, але теж дуже смачний! Як і в будь-якому такому блюді, тут важливо правильно замаринувати м'ясо.
- Свинина - 700 грам (м'якоть)
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Вино червоне напівсолодке - 200 мілілітрів
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
М'ясо помийте, обсушити і наріжте кубиками 2 з 2 см. Лук почистіть і наріжте тонкими кільцями. Потім його посоліть, поперчіть і розімніть руками в мисці.
Додайте до цибулі м'ясо. Залийте інгредієнти вином і соусом. Розімніть їх руками, щоб пішов сік, і залиште продукти в маринаді на 4 години в прохолодному місці.
Після цього насадите свинину на шампури. Увімкніть шашличницю, поставте шампура з м'ясом в прилад. І смажте блюдо до готовності. Подавайте з улюбленим соусом.