Люля-кебаб в електрошашличніце
(покроковий рецепт з фото)
У вас зовсім немає часу, а так хочеться приготувати щось особливе. Цей рецепт вам на допомогу! Люля-кебаб можна прекрасно приготувати в електрошашличніце. Спробуйте - це дуже просто!
Як просто приготувати люля-кебаб в електрошашличніце в домашніх умовах? думаю, тут немає нічого складного, блюдо готується дуже швидко і нічим не поступається, аналогічного люля-кебаб на багатті. Як гарнір дуже добре підійдуть макарони або відварну картоплю. Гарного дня!
- Фарш із яловичини - 800 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - За смаком
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком (сіль і перець)
Цибулю і часник очищаємо і подрібнюємо в блендері.
Отриману масу викладаємо до фаршу, додаємо яйце.
Сіль, перець і суха зелень за смаком. Видавлюємо сік половинки лимона.
Змішайте молоко з крохмалем. Влийте до фаршу і ретельно перемішайте. Поставте в холодильник на півгодини.
Дістаємо фарш з холодильника.
Формуємо ковбаски прямо на дерев'яних паличках, при необхідності палички можна вкоротити.
Кладемо люля-кебаб в Електрошашличниця і смажимо до готовності.
Смачного!