Шашлик на електрогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви є власником електрогриль, тоді рекомендую спробувати приготувати шашлик з телятини. Нижче представлений рецепт розповість, як приготувати смачне м'ясо.
Маринад з ківі дуже добре розм'якшує м'ясо, тому він відмінно підходить для телятини або яловичини. Але захоплюватися маринуванням не варто. Якщо перетримати, то м'ясо буде несмачним. І обов'язковий момент - соліть безпосередньо перед смаженням.
- Телятина - 500 грам (або яловичина)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (велика)
- Ківі - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Приправи - За смаком (для шашлику)
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У м'яса видаліть плівки і наріжте шматочками вагою по 30 грам.
У м'яса видаліть плівки і наріжте шматочками вагою по 30 грам.
Лук наріжте довільно. Ківі очистіть і наріжте часточками.
Змішайте в чашці м'ясо, цибуля і ківі. НЕ солі. Приберіть в холодильник мінімум на 3 годину, але не більше 6.
Після закінчення часу дістаньте м'ясо. Додати сіль за смаком. Підготуйте електрогриль. Якщо необхідно, змастіть тонким шаром рослинного масла. М'ясо насадити на дерев'яні шпажки.
Покладіть м'ясо на розігрітий гриль і обсмажують. Через 7-10 хв переверніть. Дожарівать в межах 5-7 хвилин.
Слідкуйте за процесом обсмажування, щоб не пересушити шашлик.
Блюдо готово! Подавайте зі свіжими овочами, улюбленими салатами і соусами. Смачного!