Шашлички з лосося на шпажках
(покроковий рецепт з фото)
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Корисний обід, День народження, Романтична вечеря, Святковий обід
Шашлички з лосося на шпажках я зазвичай готую тоді, коли до нас несподівано заходять гості, і потрібно приготувати щось вишукане дуже швидко. Тоді це блюдо - кращий рятівник. Даю рецепт!
Готовність лосося ви зрозумієте по ніжно-рожевому відтінку. Намагайтеся не перетримати рибу. Для шпаг бажано візьміть маленьку цибулину, щоб у вас вийшли маленькі колечка, а великими викладіть дно сковороди. До цієї страви здорово підходить гарнір з рису. Зрозуміло, ви можете поекспериментувати зі своїми варіантами гарніру.
Тепер давайте приготуємо цей простий рецепт шашличків з лосося на шпажках!
- Лосось - 700 грам
- Брокколі - 200 грам
- Кабачек - 2 штуки (почистити)
- Свіжа петрушка - 1 щіпка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Вода - ½ Склянок
- Цибулина - 1 штука (подрібнити)
- Сіль перець - За смаком
- Бамбукові шпажки - 6 штук
В окрему миску нарізаємо лосось на кубики. Подрібніть свіжу петрушку і змішайте з лососем, додайте лимонний сік, 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю.
Брокколі розділіть на суцвіття. Кабачки розріжте на кільця. Закип'ятіть воду і залийте брокколі, які повинні пом'якшити, нехай постоять близько 2-4 хвилин.
Тепер насаджує все інгредієнти на шпажки. Приправляємо сіллю і перцем за смаком.
У сковороду поміщаємо нарізану кільцями цибулю, потім викладаємо зелену цибулю, заливаємо його водою і білим вином, приправляем 1/4 чайної ложки солі і тушкуємо на середньому вогні. Рідина повинна покривати цибулю, який нарізаний кільцями. Доведіть рідину до кипіння, зменшіть вогонь і викладіть поверх шпажки з лососем і овочами. Накрийте кришкою і готуйте протягом 4-5 хвилин.