Середземноморська окрошка
(покроковий рецепт з фото)
Вітання, літо! вітання, окрошка! Вона завжди стоїть на столі в жарку пору. Є як багато її шанувальників, так і багато нерозуміючих її смак. Я на другій стороні, і хочу спробувати нову варіацію.
Вас я теж хочу познайомити з тим, як приготувати середземноморську окрошку. Скоріше всього, холодний суп називається по-іншому, але нам таке найменування звичніше. Якщо хочете блюдо зробити поситнее, то додайте відвареного кальмара. Я ж вважала за краще залишити овочевий салат, який заливається мінеральною водою.
- Картопля - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Помідор черрі - 4-6 штук
- Кріп, гілочка - 2 штуки
- Петрушка, гілочка - 2 штуки
- Мінеральна негазована вода - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Йогурт без добавок - За смаком
- Сік лимона - За смаком
- Огірок - 1 штука
1. Приготуйте потрібні продукти. Заздалегідь відваріть до готовності картоплю і яйця.
2. Остудіть і почистіть картоплю з яйцем, потім наріжте продукти кубиками.
3. Промийте і дрібно наріжте зелень.
4. Також наріжте огірок.
5. Помідор розділіть на четвертинки.
6. Всі інгредієнти з'єднайте. Додайте йогурт, сіль і перець.
7. Влийте до інгредієнтів сік лимона і мінералку. Смачного!