Серце в горщику
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любитель страв зі свинячого серця і хочете приготувати його смачно і незвично, то я з задоволенням розповім, як зробити серце в горщику - неймовірно апетитне і надзвичайно смачне.
Свиняче серце - це неймовірно смачна річ, якщо його правильно зробити, і зараз я розповім вам, як дуже смачно приготувати серце в горщику з овочами, щоб в результаті ми отримали дуже ситний і ароматний вечерю. Тут немає нічого складного і приготувати цю страву зможе хто завгодно, до того ж більшу частину роботи бере на себе духовка. Отже, спеціально для тих, хто любить справжню домашню кухню, я представляю рецепт приготування серця в горщику.
- Серце свиняче - 2 штуки
- Картопля - 4-5 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Баклажан - 2 штуки
- Перець солодкий - 1 штука
- Кетчуп - 100 грам
- Часник - 7 зубчиків
- Лавровий лист - 5 штук
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Каррі - За смаком
- Мелений коріандр - За смаком
- Свіжа зелень - За смаком
- Масло рослинне - За смаком

Почнемо з підготовки продуктів: серця нарізаємо невеликими кубиками, а морква і цибуля півкільцями.

Потім викладаємо на дно горщика спочатку серце, потім цибулю і моркву. Додаємо невелику кількість масла.

Картоплю нарізаємо кубиками, баклажани півкільцями, а перець середніми шматочками.

Тепер викладаємо в горщик великий шар картоплі, а потім баклажани і перець.

Додаємо в горщики сіль і лавровий лист. Посипаємо каррі, koriandr, перець і викладіть невеликі пластинки часнику.

У склянці води розведіть 2 столові ложки кетчупу.

Заливаємо вміст склянки в горщик.

Рясно посипаємо свіжою зеленню.

Накриваємо горщики кришками і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 1 час.