Сендвіч-цегла
(покроковий рецепт з фото)
Сендвіч-цегла - це звичайнісінький на свій смак, але дуже оригінальний за зовнішнім виглядом сендвіч. Такий цікавий сендвіч-цегла - дуже позитивний сніданок або прикраса святкового столу.
Навіть така тривіальна штука, як сендвіч, може бути креативною і оригінальної. Погляньте на сфотографований мною цегла-сендвіч - хіба не краса? По-моєму, такий сендвіч - це куди більш оригінальний і ефектний сніданок або перекус, ніж аналогічний сендвіч, поданий стандартно. Спробуйте - порадуйте своє око або очей своїх близьких!
- Хліб італійський (чіабатта) - 1 штука
- Песто - 3 Ст. Ложки
- Бекон - 100 грам
- Шинка - 100 грам
- Ковбаса - 100 грам
- Сир - 100 грам
- Гострий перець маринований - 50 грам
- Червоний перець маринований - 50 грам
- Базилік свіжий - 1 Склянка
Розрізаємо хліб уздовж навпіл. З обох половинок дістаємо трошки м'якоті.
Намазуємо песто на обидві половинки хліба.
Викладаємо шматочки бекону (у мене - індичка).
Далі - скибочки шинки.
Далі - шматочки ковбаси.
Далі - тертий сир (у мене фета).
Далі - дрібно нарізаний гострий перець.
Далі - маринований червоний перець.
Потім - листя свіжого базиліку.
Накриваємо бутерброд другим шматком хліба.
Кладемо наш бутерброд на обробну дошку, щільно замотуємо харчовою плівкою.
Зверху Придавлюємо бутерброд якимось досить важким предметом.
Розмотаний бутерброд буде приплюснутим - як на фото.
Залишається тільки розрізати наш бутерброд на "цеглинки" . Готово!