Щи з цвітною капустою
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто знає про те, як правильно зварити щі. Напевно, це одне з найпопулярніших страв на кожен день. Але я пропоную трохи переглянути звичний рецепт і дещо в нього додати.
Про те, як приготувати борщ з цвітною капустою, ви можете дізнатися нижче. Я б навіть назвала цей суп "з трьох видів капусти" . Це додало блюду більш повний смак. Додавати будемо свіжу, або заморожену. Мені так більше подобається, ніж з квашеної. Дуже ситні щі відмінно втаязикють голод.
- Яловичина м'якоть - 300 грам
- Білокачанна капуста - 400 грам
- Брокколі - 200 грам
- Кольорова капуста - 200 грам
- Болгарський перець - 100 грам
- Вода - 3 L
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець горошком - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Паприка - За смаком
М'ясо промийте і покладіть в холодну воду. Варіть бульйон близько години після закипання. Додайте сіль. М'ясо дістаньте.
Штам Бульйон. Додайте в нього нарізану картоплю, коли він знову закипить.
Лук почистіть і наріжте. Обсмажте його протягом 5 хвилин в маслі.
У сковороду додайте дрібно натерту моркву. Перемішайте і готуйте до м'якості.
Далі додайте перець соломкою, перемішайте і готуйте пару хвилин.
Потім додайте трохи води, паприку і томатну пасту. Гасіть інгредієнти близько 7 хвилин на невеликому вогні.
Поки все гаситься, займіться капустою. Наріжте білокачанну.
Розберіть на суцвіття цвітну капусту і брокколі. Не забудьте їх промити.
У бульйон відправте білокачанну капусту. Через хвилин 5 надішліть кольорову і брокколі.
Варіть капусту близько 20 хвилин. Потім додайте в суп засмажку.
В кінці додайте спеції, лавровий лист, перець і м'ясо шматочками. Смачного!