Рецепт Щи на яловичому бульйоні фото

Щи на яловичому бульйоні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Гриби , Білі гриби
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Щи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ділюся традиційним в наших краях, смачним і простим рецептом щей на яловичому бульйоні. Я додаю в щі помідори і гриби - виходить більш ароматне і смачне блюдо! рекомендую спробувати, смачно!

Опис приготування:

Перед вами - рецепт приготування щей на яловичому бульйоні. Вони виходять дуже ситними, наваристими і ароматними - цього легко досягти, адже ми додаємо в борщ крім капусти і картоплю, і гриби, і навіть помідор! сподіваюся, вам мій рецепт сподобається, і ви ще не раз приготуєте щі на яловичому бульйоні в домашніх умовах!

  • Яловичина - 500 грам (на кісточці)
  • Гриби білі сушені - 100 грам
  • Капуста - 250 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець горошком - 4 штуки(4 горошинки)
  • Спеції - За смаком
  • Морква - 1 штука
щи на яловичому бульйоні - фото крок 1
1. У каструлю набираємо 2.5 літра води, викладаємо м'ясо, додамо цибулину і морквину, порізану кружальцями, і варимо бульйон, як зазвичай. Паралельно гриби ріжемо шматочками і заливаємо холодною водою на годину - як раз до цього часу і бульйон настигне.
щи на яловичому бульйоні - фото крок 2
2. Вогонь зменшимо, м'ясо з бульйону поки дістаємо, цибулину викинемо, а закладаємо капусту, картоплю і гриби. Доводимо до кипіння, зменшимо вогонь і варимо далі.
щи на яловичому бульйоні - фото крок 3
3. М'ясо якраз трохи охолоне - нарізаємо його невеликими порційними шматочками і повертаємо в суп. Додамо сюди ж шматочки помідора, лавровий лист, перець і спеції. Доводимо до кипіння, і на маленькому вогні під кришкою варимо ще 10 хвилин.
щи на яловичому бульйоні - фото крок 4
4. От і все! Смачного!

Схожі рецепти