Щи із зеленої квашеної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Коли страва популярно, то воно стає доступно многим. І кожен починає готувати його по-своєму смаку. У зв'язку з цим, можна пошукати варіант, який сподобається саме вам.
Я ж вам розповім класичний рецепт, якому кілька сотень років. Прочитайте, як приготувати борщ із зеленої квашеної капусти. Для варіння супу вам знадобиться кришиво. Це порубані нижні, темні листя капусти, які спеціально заготовлюються заздалегідь. Смак виходить дуже цікавим.
- Зелена квашена капуста - 400 грам
- Зелень - 50 грам
- Картопля - 400 грам
- Свинина - 400 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Заздалегідь відваріть м'ясо в підсоленій воді близько 2-х годин. Відділи его кісток і секцій kusochki.
Бульйон знову поставте на вогонь. Тепер потрібно приготувати кришиво з капусти і зелені. Подрібніть все гострим ножем. Надішліть кришиво і м'ясо в бульйон.
Чистий, помийте, наріжте кубиками картоплю. Цибуля чистий, наріжте. Додайте інгредієнти разом зі спеціями і сіллю в бульйон. Варіть до готовності картоплі.
В кінці додайте нарубану і промиту зелень. Дайте супу постояти хвилин 20, а потім подавайте з кошторисною. Смачного!