Сало по-новому
(покроковий рецепт з фото)
Прочитайте, як приготувати сало по-новому і побалуйте себе такий вкусняшки.
Рецепт дуже простий, кілька витратний за часом приготування, але це того варте! За тиждень до застілля засолені сало за моїм рецептом і до свята у вас буде красуватися на столі чудова закуска. Для любителів гостренького, рекомендую змішати солодку паприку з гострою. Так ваша закуска знайде пікантність.
- Сало - 1 кілограм
- Сіль велика - 1 кілограм
- Паприка мелена - 100 грам
- Перець чорний мелений - 30 грам
- Часник - 8 зубчиків
Наріжте сало на шматки, довжиною 15-20 см. Добре обваляйте кожен шматок в солі, насипте на дно ємності сіль шаром 1-2 см, інвест жир, засипте все сіллю і поставте в холодильник. Через два дні дістаньте сало, ретельно соскребите всю сіль ножем.
Очищені зубчики часнику, натріть на дрібній тертці.
Смішать натертий часник в глибокій тарілці з чорним перцем і паприкою.
Розподіліть суміш рівномірно на сало.
Обсипте сало залишилася паприкою.
Загорніть сало в харчову фольгу і покладіть в холодильник на 1-3 діб.
Наріжте сало невеликими брусочками або пластинками і подавайте до столу.