Рецепт Сало по-новому фото

Сало по-новому
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Сало
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Солоне

Прочитайте, як приготувати сало по-новому і побалуйте себе такий вкусняшки.

Рецепт дуже простий, кілька витратний за часом приготування, але це того варте! За тиждень до застілля засолені сало за моїм рецептом і до свята у вас буде красуватися на столі чудова закуска. Для любителів гостренького, рекомендую змішати солодку паприку з гострою. Так ваша закуска знайде пікантність.

  • Сало - 1 кілограм
  • Сіль велика - 1 кілограм
  • Паприка мелена - 100 грам
  • Перець чорний мелений - 30 грам
  • Часник - 8 зубчиків
сало по-новому - фото крок 1
Наріжте сало на шматки, довжиною 15-20 см. Добре обваляйте кожен шматок в солі, насипте на дно ємності сіль шаром 1-2 см, інвест жир, засипте все сіллю і поставте в холодильник. Через два дні дістаньте сало, ретельно соскребите всю сіль ножем.
сало по-новому - фото крок 2
Очищені зубчики часнику, натріть на дрібній тертці.
сало по-новому - фото крок 3
Смішать натертий часник в глибокій тарілці з чорним перцем і паприкою.
сало по-новому - фото крок 4
Розподіліть суміш рівномірно на сало.
сало по-новому - фото крок 5
Обсипте сало залишилася паприкою.
сало по-новому - фото крок 6
Загорніть сало в харчову фольгу і покладіть в холодильник на 1-3 діб.
сало по-новому - фото крок 7
Наріжте сало невеликими брусочками або пластинками і подавайте до столу.

Схожі рецепти