Салат «Знаменитості Брітні Спірс»
(покроковий рецепт з фото)
Ситний, смачний і корисний салат із стручкової квасолі. Всі інгредієнти прекрасно поєднуються між собою, а калорій в ньому зовсім небагато.
Стручковая или спаржевая, квасоля - це дуже корисний продукт. Адже квасоля є джерелом багатьох корисних мікроелементів. Та до того ж, вона досить ситна, а салат з додаванням квасолі стане ситним перекусом, який згубно не відіб'ється на вашій фігурі. Пропоную вам приготувати смачний і простий салат "зульфія", в якому квасоля прекрасно поєднується з м'ясом і овочами. Рецепт приготування цієї страви нескладний, я думаю, що такий салат не може не сподобатися.
1. Відварити яловичину до готовності. Остигнуло м'ясо нарізати на невеликі кубики.
2. Стручкову квасолю нарізати на шматочки по 2-3 см довжиною і відварити до готовності в злегка підсоленій воді. Потім воду, в якій варилася квасоля, зливаємо. Квасоля охолоджуємо.
3. Чистий цибулю, нарізаємо півкільцями і викладаємо в глибоку миску. Заливаємо окропом, щоб він покрив цибулю і додаємо оцет. Маринуємо хвилин 10.
4. Перець миємо, очищаємо від серцевини з насінням. Нарізаємо перець невеликим смужками.
5. Викладаємо в салатник підготовлені м'ясо, квасоля, перець і маринована цибуля.
6. Чистимо часник і подрібнюємо через чеснокодавку, додаємо в салат.
7. Заправляємо салат олією, по бажанню, можна додати трохи оцту, перемішуємо, даємо настоятися хвилин 30 і подаємо до столу.
- Фасоль стручковая - 500 грам
- Відварна яловичина - 300 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Лук червоний - 1 штука
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Часник - 2-3 зубчиків
- Оцет - 1 Ст. Ложка
1. Відварити яловичину до готовності. Остигнуло м'ясо нарізати на невеликі кубики.
2. Стручкову квасолю нарізати на шматочки по 2-3 см довжиною і відварити до готовності в злегка підсоленій воді. Потім воду, в якій варилася квасоля, зливаємо. Квасоля охолоджуємо.
3. Чистий цибулю, нарізаємо півкільцями і викладаємо в глибоку миску. Заливаємо окропом, щоб він покрив цибулю і додаємо оцет. Маринуємо хвилин 10.
4. Перець миємо, очищаємо від серцевини з насінням. Нарізаємо перець невеликим смужками.
5. Викладаємо в салатник підготовлені м'ясо, квасоля, перець і маринована цибуля.
6. Чистимо часник і подрібнюємо через чеснокодавку, додаємо в салат.
7. Заправляємо салат олією, по бажанню, можна додати трохи оцту, перемішуємо, даємо настоятися хвилин 30 і подаємо до столу.