Рецепт Салат «Зимовий сад» фото

Салат «Зимовий сад»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Новий рік
Салати

Барвистий і унікальний салат "зиязикай сад" сподобається всім гостям і рідним не тільки на вигляд, але і за смаком. Троянди готуються з млинців з буряком, доповненим будь нарізаною малосоленой рибою і соусом.

Здивуйте своїх гостей барвистою квіткової галявиною на святковому столі - вони всі захочуть спробувати це блюдо. Чи не розкривайте його рецепт, щоб вони ще не раз прийшли до вас в гості! До речі, додавати в паштет можна будь-яку слабосоленую рибу: Салак, оселедець, скумбрію і навіть червону рибу.

  • Салака слабосоленая - 200 грам
  • Буряк - 2 штуки (відварна)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Молоко - 130 мілілітрів (або вода)
  • Борошно пшеничне - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - 2 щіпки
  • Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
  • Салат листовий - 3-4 штук (листа для прикраси)
  • Картопля - 1-2 штук (відвареної)
салат
Підготуйте зазначені інгредієнти.
салат
Спочатку приготуйте млинці, щоб вони холоднішими. Вбийте в глибоку ємність два курячих яйця, влийте молоко будь-якої жирності або воду, всипте сіль.
салат
Всипте пшеничне борошно і замісіть млинцеве тісто. Потім влийте в нього рослинне масло, перемішайте і залиште на 15 хвилин.
салат
Обсмажте млинці по 1 хвилині з кожної сторони і винесіть на холод для охолодження.
салат
Відварну буряк очистіть від шкірки, промийте і наріжте невеликими кубиками, додаючи в ємність подрібнювача. Очистіть від шкірки ріпчасту цибулю, наріжте його дрібними кубиками і додайте в ємність до буряка. За бажанням лушпиння нарізку можна заздалегідь замаринувати в оцті.
салат
Очистіть рибу від голови, хребта і видаліть плавники, хвіст, щоб залишилася одна м'якоть. Наріжте її кубиком і додайте в чашу подрібнювача.
салат
Ретельно подрібніть все вміст чаші, перетворюючи в паштет. Вмішайте майонез будь-якої жирності.
салат
Повапните кожен млинець приготованим паштетом, скрутіть в трубочку і залиште на 30 хвилин в холодильнику. Буряковий сік забарвить млинці в рожевий колір за цей час.
салат
Відварну картоплю очистіть, натріть на тертці з дрібними отворами, посоліть і викладіть на тарілку, змастіть майонезом. Це буде галявина для саду.
салат
Кожен млинець розріжте на частини по 2, 5-3 см. Викладіть їх на картоплю.
салат
Прикрасьте ваш салат "зиязикай сад" свіжою зеленню: листовим салатом, петрушкою, кропом, помістіть блюдо в холодильник мінімум на 30 хвилин.
салат
Через зазначений час подайте до столу.

Схожі рецепти