Салат зі свинячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
А я продовжую вивчати і готувати нові рецепти салатів. Вони не встигають набридати. На кожен особливий вечір у мене точно припасено щось цікаве і смачне. За це мій будинок люблять друзі
Зараз я вам розповім, як приготувати салат зі свинячої печінки з рисом. По суті, це гаряче блюдо, яке спочатку доповнили додаткові інгредієнтами, а потім остудили. Тому вийшов відмінний ситний салат. Для різноманітності він дуже підійде. Можна подати його на вечерю з яким-небудь овочевим гарніром.
- Свиняча печінка - 400 грам
- Яйце - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Мал - 4 Ст. Ложки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 0, 2 чайних ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Оцет - 1 Чайна ложка
Печінка промийте і наріжте шматочками. Відваріть її в підсоленій воді до готовності (протягом 20 хвилин). Остудіть.
Лук почистіть і наріжте півкільцями. Замаринуйте його в в теплій воді з цукром, оцтом, сіллю і перцем. Залиште на 15 хвилин.
Мал добре промийте. Залиште його в холодній воді на півгодини. Потім відваріть в підсоленій воді, щоб він був розсипчастим. Остудіть його.
У салатницю покладіть рис і нарізану соломкою печінку.
Злийте маринад з лука. Додайте його до рису з печінкою.
Відваріть яйця круто. Остудіть їх і наріжте кубиками. Додайте до решти інгредієнтів.
В кінці заправте салат майонезом. Перемішайте і подавайте до столу. Смачного!