Рецепт Салат зі свинячої печінки фото

Салат зі свинячої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Свинина , Крупи , Печінка , Цибуля , Мал , Свиняча печінка
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

А я продовжую вивчати і готувати нові рецепти салатів. Вони не встигають набридати. На кожен особливий вечір у мене точно припасено щось цікаве і смачне. За це мій будинок люблять друзі

Опис приготування:

Зараз я вам розповім, як приготувати салат зі свинячої печінки з рисом. По суті, це гаряче блюдо, яке спочатку доповнили додаткові інгредієнтами, а потім остудили. Тому вийшов відмінний ситний салат. Для різноманітності він дуже підійде. Можна подати його на вечерю з яким-небудь овочевим гарніром.

  • Свиняча печінка - 400 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Мал - 4 Ст. Ложки
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 0, 2 чайних ложки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Оцет - 1 Чайна ложка
салат зі свинячої печінки - фото крок 1
Печінка промийте і наріжте шматочками. Відваріть її в підсоленій воді до готовності (протягом 20 хвилин). Остудіть.
салат зі свинячої печінки - фото крок 2
Лук почистіть і наріжте півкільцями. Замаринуйте його в в теплій воді з цукром, оцтом, сіллю і перцем. Залиште на 15 хвилин.
салат зі свинячої печінки - фото крок 3
Мал добре промийте. Залиште його в холодній воді на півгодини. Потім відваріть в підсоленій воді, щоб він був розсипчастим. Остудіть його.
салат зі свинячої печінки - фото крок 4
У салатницю покладіть рис і нарізану соломкою печінку.
салат зі свинячої печінки - фото крок 5
Злийте маринад з лука. Додайте його до рису з печінкою.
салат зі свинячої печінки - фото крок 6
Відваріть яйця круто. Остудіть їх і наріжте кубиками. Додайте до решти інгредієнтів.
салат зі свинячої печінки - фото крок 7
В кінці заправте салат майонезом. Перемішайте і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти