Рецепт Салат зі смаженою свининою фото

Салат зі смаженою свининою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Салати

Цей салат зі смаженою свининою готується разом зі смаженими або запеченими, а також зі свіжими овочами та оливками. Заправляється салат рослинним або оливковою олією. Смачний і неодмінно ситний.

Смачний і дуже ситний салат зі свіжими овочами і свининою можна приготувати навіть на святковий стіл. Мої домашні дуже люблять салат зі смаженою свининою і овочами, тому я готую його дуже часто. М'ясо попередньо обсмажується, овочі запікаються в духовці (болгарський перець, можна додати баклажан) або готуються на грилі, потім всі інгредієнти змішуються і заправляються. Капусту потрібно відварити, а цибуля замаринувати.

  • Свинина - 400 грам
  • Помідори - 1-2 штук
  • Огірки - 1 штук
  • Брокколі - 200 грам (кілька суцвіть)
  • Лук червоний - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Кукурудза - 100 грам
  • Листя салату - За смаком
салат зі смаженою свининою - фото крок 1
1. Свинина для цього рецепта потрібна пісна. Обсмажуємо м'ясо до готовності разом з болгарським перцем. Якщо є можливість, овочі краще запекти в духовці або приготувати на грилі.
салат зі смаженою свининою - фото крок 2
2. Овочі для цього салату можна брати заморожені, але краще свіжі. Нам знадобиться кукурудза, кольорова капуста або капуста брокколі, цибуля, помідори черрі або звичайні помідори, листя салату і червоний лук (будь-який солодкий лук). Овочі потрібно проварити до готовності (крім цибулі, помідорів і кукурудзи). Листя салату просто нарізати і при бажанні можна додати будь-яку зелень.
салат зі смаженою свининою - фото крок 3
3. Нарізаємо свинину смужками, змішуємо з помідорами і кукурудзою, а також з листям салату і готовими остиглими овочами. Лук найкраще замаринувати і додати його в салат кільцями або півкільцями. У самому кінці додаємо рослинне або оливкове масло.
салат зі смаженою свининою - фото крок 4
4. Будь-які овочі будуть відмінно поєднуватися з м'ясом і зеленню, тому можете експериментувати. Болгарський перець я завжди кладу в запеченому вигляді, нарізавши його на смужки. Якщо взяти помідори черрі, вони відмінно будуть наколюють на вилку.
салат зі смаженою свининою - фото крок 5
5. Після заправки дайте постояти салату в холодильнику близько години, щоб він просочився. Подавайте його в холодному вигляді на листі салату, які будуть служити не тільки прикрасою, але і доповненням до салату.

Схожі рецепти