Салат зі смаженою морквою
(покроковий рецепт з фото)
Мене просто підкорив смак цього яскравого і красивого страви! думаю, вам теж сподобається простий рецепт салату зі смаженою морквою - інгредієнти найпростіші, але при цьому гостям запропонувати не соромно!
Погодьтеся, вид у цього салату святковий! І що мені дуже подобається - його цілком посильно приготувати не тільки влітку і восени, в сезон доступних овочів, але взимку - морква, цибуля і сир в холодильнику є в будь-який час року, а на болгарський перчик вже можна розоритися; ).
Я взагалі дуже люблю морква, особливо смажену - а якщо її ще й корицею присипати і трошки цукру додати, виходить справжній делікатес! :). Але в смаженому вигляді морква, як правило, додають в важкі "майонезні" салати, яких я не їм. Так що я довго думала, як приготувати салат зі смаженою морквою і свіжими овочами. Мені здається, результат вийшов непоганий; ).
Буду рада коментарям і відгукам!
- Морква - 1-2 штук
- Сир - 100 грам (типу "фети" )
- Перець болгарський - 1 штука
- Грецькі горіхи - 5-7 штук
- Рукола або листовий салат - За смаком
- Лимон - 0, 5 штуки
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Цибуля ріпчаста червоний - 1 штука
Смачного!