Салат зі шпинату на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування салату зі шпинату на грилі.
Кількість порцій: 4-6
- Шпинат - 200 грам
- Курячі грудки - 2 штуки
- Червона цибуля - 2 штуки (порізаний скибочками)
- Гриби - 6 штук
- Червоний перець - 1 штука (порізати смужками)
- Камерного журавлина - - За смаком
- Сир пармезан - - За смаком (натерти на крупній тертці)
- Часник - 3 зубчики (для заправки)
- Червоний перець - 1 Ст. Ложка (нарізати кубиками, для заправки)
- Червона цибуля - 1 Ст. Ложка (нарізати кубиками, для заправки)
- Часниковий порошок - 1/2 чайних ложки (для заправки)
- Сушеної петрушки - 1/2 чайних ложки (для заправки)
- Мед - 1 Чайна ложка (для заправки)
- Дижонской гірчиці - 1/2 чайних ложки (для заправки)
- Рисовий або винний оцет - 1, 5 Ст. Ложки (для заправки)
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки (для заправки)
- Чорний перець (горошком) - 1-3 штук (для заправки)
Складові.
Вимийте і висушіть шпинат.
Перемішайте 1 ст.Л. Червоної цибулі і 1 ст.Л. Червоного перцю. Відкладіть в сторону.
У чистій банці, з щільно закривається кришкою, змішайте порошок часнику, сушену петрушку, мідь, гірчицю, рисовий (винний) оцет і оливкове масло. Додати кілька Горошків чорного перцю і добре збовтайте. Додати нарізаний кубиками червоний перець і цибулю. Збовтайте знову. Відкладіть в сторону.
Обсмажте на грилі курячі грудки, нарізаний скибочками цибулю, червоний перець, гриби і неочищені зубчики часнику.
Очистіть і дрібно порубати часник, додайте до заправки і гарненько струсіть.
Грубо поріжте курячі грудки, цибуля, перець і гриби.
Приступайте до збірки салату. З початок укладіть листя шпинату, полийте заправкою, і присипте злегка сиром пармезан. Потім покладіть гриби, Червона цибуля, перець і курячу грудку. Прикрасьте салат журавлиною і посипте ще трохи пармезану.
Приємного апетиту і гарного, вам, відпочинку на природі.