Рецепт Салат з тріски печінки фото

Салат з тріски печінки
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Яйця , Огірок , Печінка тріски
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Блюдо за рецептом, як приготувати салат з тріски печінки, виглядає дуже апетитно. Воно ситне і поживне. Печінка тріски не тільки смачна, але і містить велику кількість корисних амінокислот.

Опис приготування:

Салат викладаю шарами, але можна його перемішати, тільки тоді всі інгредієнти потрібно подрібнити. Використовую перепелині яйця, але їх можна замінити звичайним курячими, тільки тоді треба нарізати кожне на 4 частини. Не буду довго розповідати, тому приступаємо.

  • Огірок - 1 штука
  • Печінка тріски - 400 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Майонез - За смаком
  • Яйця - 8 штук
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Оливки - За смаком
1
Відварюю перепелині яйця: розміщую їх в каструлю і після закипання варю 5 хвилин. Остуджують яйця і очищаю, потім нарізаю половинками.
2
В окремій каструлі відварюю картоплю і остуджують, потім нарізаю кубиками. Ріпчасту цибулю нарізаю дрібно і заливаю окропом, щоб пішла гіркота.
3
Огірки і плавлений сир нарізаю кубиками.
4
Відкриваю банки з печінкою тріски і зливаю масло, печінку розминаю виделкою.
5
Викладаю салат шарами: шар картоплі, сиру, ріпчастої цибулі, огірків, печінка тріски. Кожен промазують майонезом, крім останнього.
6
Нарізаю дрібно зелену цибулю і посипаю їм салат. Прикрашаю салат половинками перепелиних яєць, maslinami.

Схожі рецепти