Салат з тріски печінки
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо за рецептом, як приготувати салат з тріски печінки, виглядає дуже апетитно. Воно ситне і поживне. Печінка тріски не тільки смачна, але і містить велику кількість корисних амінокислот.
Салат викладаю шарами, але можна його перемішати, тільки тоді всі інгредієнти потрібно подрібнити. Використовую перепелині яйця, але їх можна замінити звичайним курячими, тільки тоді треба нарізати кожне на 4 частини. Не буду довго розповідати, тому приступаємо.
- Огірок - 1 штука
- Печінка тріски - 400 грам
- Картопля - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Майонез - За смаком
- Яйця - 8 штук
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Оливки - За смаком
1
Відварюю перепелині яйця: розміщую їх в каструлю і після закипання варю 5 хвилин. Остуджують яйця і очищаю, потім нарізаю половинками.
2
В окремій каструлі відварюю картоплю і остуджують, потім нарізаю кубиками. Ріпчасту цибулю нарізаю дрібно і заливаю окропом, щоб пішла гіркота.
3
Огірки і плавлений сир нарізаю кубиками.
4
Відкриваю банки з печінкою тріски і зливаю масло, печінку розминаю виделкою.
5
Викладаю салат шарами: шар картоплі, сиру, ріпчастої цибулі, огірків, печінка тріски. Кожен промазують майонезом, крім останнього.
6
Нарізаю дрібно зелену цибулю і посипаю їм салат. Прикрашаю салат половинками перепелиних яєць, maslinami.