Салат з тріски печінки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Блюдо за рецептом, як приготувати салат з тріски печінки, виглядає дуже апетитно. Воно ситне і поживне. Печінка тріски не тільки смачна, але і містить велику кількість корисних амінокислот.
Опис приготування:
Салат викладаю шарами, але можна його перемішати, тільки тоді всі інгредієнти потрібно подрібнити. Використовую перепелині яйця, але їх можна замінити звичайним курячими, тільки тоді треба нарізати кожне на 4 частини. Не буду довго розповідати, тому приступаємо.
- Огірок - 1 штука
- Печінка тріски - 400 грам
- Картопля - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Майонез - За смаком
- Яйця - 8 штук
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Оливки - За смаком
1
Відварюю перепелині яйця: розміщую їх в каструлю і після закипання варю 5 хвилин. Остуджують яйця і очищаю, потім нарізаю половинками.
2
В окремій каструлі відварюю картоплю і остуджують, потім нарізаю кубиками. Ріпчасту цибулю нарізаю дрібно і заливаю окропом, щоб пішла гіркота.
3
Огірки і плавлений сир нарізаю кубиками.
4
Відкриваю банки з печінкою тріски і зливаю масло, печінку розминаю виделкою.
5
Викладаю салат шарами: шар картоплі, сиру, ріпчастої цибулі, огірків, печінка тріски. Кожен промазують майонезом, крім останнього.
6
Нарізаю дрібно зелену цибулю і посипаю їм салат. Прикрашаю салат половинками перепелиних яєць, maslinami.