Салат з стебла селери
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, легкий і корисний салат можна зробити дуже швидко. Для цього не обов'язково довго стояти на кухні. Розповім "свіжий" рецепт, як приготувати салат з стебла селери.
Виноград використовую без кісточок, у мене був червоний. Якщо у вас є зелений, наприклад, останній, можна взяти такий. Для заправки салату не використовуйте майонез, краще замінити його на сметану, нежирний йогурт. Салат легкий, смачний і дієтичний, він відмінно підійде в якості перекусу.
- Селера - 2 штуки (стебло)
- Огірок - 1 штука
- Виноград червоний - 10-15 штук
- Петрушка - 1/2 пучка
- Йогурт - 1 Ст. Ложка
- Французька гірчиця - 1/2 чайних ложки
- Винний оцет - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
1. Всі інгредієнти мою і просушують паперовими рушниками. Виноградини розрізаю на 2 частини, селера нарізаю півкільцями, огірок ріжу вздовж на 4 частини, потім подрібнюю. Викладаю все подрібнені продукти в миску.
2. Роблю заправку: натуральний йогурт змішую з винним оцтом, французькою гірчицею, за смаком солю і перчу. Заправляю салат приготовленим соусом, додаю дрібно посічену петрушку.
3. Гарненько перемішую салатик. Його можна прибрати в холодильник або подавати відразу до столу.