Суп з стебла селери
(покроковий рецепт з фото)
Урізноманітнити свій щоденний раціон можна, використовуючи різні добавки і приправи до своїх страв. Я хочу поділитися з вами своїм рецептом, як приготувати суп з стебла селери.
Будь-яке блюдо з селерою, так само як і суп, дуже ароматне і корисне. Адже селера входить до складу багатьох лікарських препаратів від безсоння, депресії і засобів для схуднення. Використовуючи селера в своєму раціоні, ви значно допоможете своєму організму і при цьому смачно поїсте. А також не змусить чекати себе і поліпшення травлення. Такий супчик порадує не тільки ваші смакові рецептори, але і весь організм.
- Вода - 1 літр
- Яловичина - 300 грам
- Стебла селери - 150-200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Мал - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для смаження.)
1
Яловичину промийте і поріжте на шматочки. Відварюйте хвилин 40, знімаючи піну.
2
Цибулю очистіть, поріжте і підсмажте на олії до утворення золотистого кольору.
3
Помийте і поріжте стебла селери і додайте їх прямо в бульйон.
4
Відразу після цього додаємо в каструлю картоплю, порізаний кубиком, і промитий рис.
5
Варіть на невеликому вогні 25 хвилин. Перед закінченням варіння додайте цибулю, сіль і перець. Готовий супчик можна прикрасити зеленню. Смачного!