Салат з печінкою свинячий
(покроковий рецепт з фото)
Цікавий, нескладний, апетитний салатик хочу запропонувати вам на замітку. Якщо ви любите субпродукти, тоді не проходите мимо! Це прекрасна ідея для всієї родини, так що запам'ятовуйте рецепт!
Субпродукти потрібно вміти правильно застосовувати. Я пропоную вам відмінний спосіб, як приготувати салат з печінкою свинячий. З додаванням консервованих грибочків, сиру і огірочка виходить дивовижне блюдо. Подавати його до столу можна як перекус, а можна і в якості цікавого доповнення до святкового столу, наприклад. У заправку з майонезу можна на смак додати часник, ароматні трави або улюблені спеції.
- Свиняча печінка - 200 грам
- Консервовані грибочки - 150-200 грам
- Сир - 100 грам
- Огірок - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і майонез - За смаком
1. Ось такі інгредієнти вам будуть потрібні. Печінка вимийте, обсушити і відваріть до готовності в підсоленій воді.
2. Грибочки наріжте тонкими пластинками, викладіть на сковороду з рослинним маслом і обсмажте кілька хвилин, помішуючи.
3. Обсмажені грибочки викладіть в глибокий салатник. Туди ж додайте нарізаний тонкою соломкою огірочок.
4. Готову печінку остудіть і теж наріжте соломкою.
5. Додайте тертий сир.
6. Додати сіль за смаком. Можна додати дрібку перцю.
7. Заправте майонезом.
8. І перемішайте. Перед подачею салат з печінкою свинячий можна доповнити свіжою зеленню. Смачного!