Салат з пастою, баклажанами і бринзою
(покроковий рецепт з фото)
Цей типово італійський салат ідеальний для літа і ранньої осені. Він буде хороший і в теплому вигляді, і холодним на наступний день. Інгредієнтів потрібно трохи, всі вони відмінно гармонують в салаті.
Ця страва ви можете приготувати в найкоротший термін для обіду або вечері. Інгредієнтів знадобиться трохи, і всі вони швидко готуються: що паста, що баклажан. Баклажан, паста і бринза відмінно поєднуються, повірте і перевірте Готуємо швидко, легко і смачно!
- Баклажан - 1/2 штуки
- Макаронні вироби - 100 грам (відварена)
- Помідори - 1/2 грами
- Оливки - 4-5 штук
- Бринза - 20-30 грам
- Зелень - 10 грам (кріп, петрушка, Braai)
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
1. Якщо у вас немає відвареної пасти, швиденько її зваримо
2. Очистимо баклажан і нарізаємо його на невеликі смужки або кубики, як вам більше подобається.
3. Посипаємо нарізаний баклажан сіллю, перемішуємо і залишимо хвилин на 10.
4. Розігріваємо сковороду зі столовою ложкою оливкової олії, додаємо дрібно нарізаний часник. Обсмажуємо буквально півхвилинки.
5. Баклажан промиємо під проточною водою, віджимаємо і відправляємо на сковороду. Обсмажуємо на великому вогні до улюбленого вами стану. Помішуємо весь час!
6. Помідор нарізаємо кубиками, дрібно порубати зелень і розкришимо бринзу.
7. Приступаємо до збірки салату. Викладаємо в салатник пасту.
8. Додаємо бринзу, помідор і зелень.
9. Додаємо гарячі обсмажені баклажани. Поливаємо лимонним соком, оливковою олією, посипаємо меленим перцем.
10. Перемішуємо і приступаємо до дегустації