Салат з овочів гриль
(покроковий рецепт з фото)
Салат з овочів гриль - це смачно! Якщо ви готуєте на природі, то чому б не приготувати і овочі на вугіллі і подати як гарнір? Можна також запікати їх в духовці або на домашньому грилі.
Салат з овочів гриль приготувати не так і складно. Важливо добре прожарити овочі на грилі або правильно запекти їх в духовці. Як це зробити - дивіться в рецепті
Цей салат з овочів гриль мені подобається дуже дрібною нарізкою. Це моя фірязик, так би язикати Люблю коли інгредієнти в салаті нарізані дрібно. Годі й битком забивати рот, щоб є кілька інгредієнтів відразу, годі й говорити при цьому по-дурному виглядати. Словом, відмінний салат, який можна готувати на природі і подавати до, наприклад, стейкам або шашлику.
Смачного!
- Баклажан - 350 грам
- Болгарський перець - 300 грам
- Помідори - 200 грам
- Червона цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 30 грам
- Базилік, Braai, петрушка - - За смаком (приблизно по 4 грами)
- Сіль, перець - - За смаком
Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Потім баклажан і болгарський перець цілком обсмажуємо на грилі або запікають у духовці.
Болгарський перець очищаємо від насіння і шкірки.
З баклажаном справою те ж саме.
Помідор очищаємо від шкірки, опустивши його в окріп на півхвилини.
Дрібно нарізаємо помідор.
Так само дрібно ріжемо баклажан.
Кубиками ріжемо перець.
Дрібно рубаємо свіжу зелень.
Також дрібно нарізаємо цибулю.
Все складаємо в салатницю. Солимо, перчим.
Додаємо трохи оливкового масла і все добре перемішуємо.
Викладаємо салат в салатну форму утрамбовуємо, знімаємо обруч і готово!