Рецепт Канапе з овочів гриль фото

Канапе з овочів гриль
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 хв.

Для любителів легких закусок пропоную відмінний варіант - рецепт приготування канапе з овочів гриль. Їх можна подавати до святкового столу або на фуршет на природі.

Опис приготування:

1. Рецепт приготування канапе з овочів гриль прекрасно підійде тим, хто стежить за фігурою. При бажанні таку закуску можна доповнити також м'ясом або рибою, однак і без них овочі виходять неймовірно смачними. Для початку необхідно вимити й обсушити всі інгредієнти.

2. Цибулину і гриби краще брати невеликих розмірів, щоб готувати їх цілком (велику цибулину нарізати на 4-6 частин).

3. Кабачки і цукіні потрібно нарізати середніми кружечками. Якщо помідори великі, то розрізати їх навпіл або також кружечками.

4. Шпажки також необхідно підготувати заздалегідь. На ніч їх можна замочити у воді, щоб під час приготування вони не горіли.

5. Овочі можна посолити і поперчити попередньо або зробити це перед подачею.

6. На шпажку нанизати кружечок кабачка, помидорку, цукіні, цибулину і грибочок.

7. Надіслати овочі на гриль і обсмажити до готовності.

8. Для канапе з овочів гриль в домашніх умовах підійде також солодкий перець, морква, баклажан.

9. Готові овочі потрібно викласти на блюдо і побризкати злегка оливковою олією. Можна присипати зверху свіжою зеленню.

  • Кабачок - 1 штука
  • Цукіні - 1 штука
  • Помідори черрі - 8-10 штук
  • Гриби - 8-10 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
1. Рецепт приготування канапе з овочів гриль прекрасно підійде тим, хто стежить за фігурою. При бажанні таку закуску можна доповнити також м'ясом або рибою, однак і без них овочі виходять неймовірно смачними. Для початку необхідно вимити й обсушити всі інгредієнти.

2. Цибулину і гриби краще брати невеликих розмірів, щоб готувати їх цілком (велику цибулину нарізати на 4-6 частин).

3. Кабачки і цукіні потрібно нарізати середніми кружечками. Якщо помідори великі, то розрізати їх навпіл або також кружечками.

4. Шпажки також необхідно підготувати заздалегідь. На ніч їх можна замочити у воді, щоб під час приготування вони не горіли.

5. Овочі можна посолити і поперчити попередньо або зробити це перед подачею.

6. На шпажку нанизати кружечок кабачка, помидорку, цукіні, цибулину і грибочок.

7. Надіслати овочі на гриль і обсмажити до готовності.

8. Для канапе з овочів гриль в домашніх умовах підійде також солодкий перець, морква, баклажан.

9. Готові овочі потрібно викласти на блюдо і побризкати злегка оливковою олією. Можна присипати зверху свіжою зеленню.

Схожі рецепти