Салат з обсмаженими кальмарами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 15 хв.
Ніжний, пікантний і дуже простий у приготуванні салат, з мінімальним набором інгредієнтів. Готується буквально за 10 хвилин і вражає гармонійним смаком.
Опис приготування:
Зелень в салат можна додавати різну, на свій смак. До кальмарам відмінно підійдуть і інші морепродукти, наприклад, креветки.
- Кальмар тушка - 3 штуки
- Петрушка - 4 штуки
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Кальмари почистіть і наріжте півкільцями.
Обсмажте на сковороді з додаванням олії протягом 3 хвилин.
Викладіть кальмари в тарілку, додайте лимонний сік.
Посипте салат рубаною петрушкою і подавайте до столу.
Смачного!