Салат з м'яса яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.
Як же багато існує рецептів салатів. Перерахувати їх неможливо! Саме тому я постійно намагаюся нову варіанти і не боюся імпровізувати. Пропоную вам мій черговий експеримент.
Опис приготування:
Ідея цієї страви проста: дістаньте все, що є в холодильнику і змішайте. Не хотілося робити звичайне гаряче, тому вирішила зупинитися на несподіваному поєднанні. Отже, тепер ознайомтеся з тим, як приготувати салат з м'яса яловичини з томатами і пекінською капустою. Свіже і в той же час ситне блюдо.
- Яловичина - 150 грам (м'якоть)
- Пекінська капуста - 100 грам
- Помідор черрі - 8 штук
- Лук-пориста - 0, 25 частини
- Кріп - 2-3 штук (гілочки)
- Огірок солоний - 0, 5 штуки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
М'ясо промийте та висушіть. Наріжте його дуже тонкими скибочками. Шматочки посоліть і поперчіть.
Обсмажте яловичину до готовності на розігрітій олії. Готуйте на середньому вогні з обох сторін. М'ясо остудіть.
Капусту промийте і нарвіть руками або наріжте невеликими шматочками.
У салатницю додайте половинки помідорів чері.
Потім додайте нашатковану цибулю.
А слідом відправте остигле м'ясо.
Займіться заправкою. Майонез змішайте з подрібненими огірком і кропом.
У салат додайте заправку. Перемішайте його і подавайте до столу. Смачного!