Суп з м'яса яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ви зваріть смачний і наваристий суп до обіду, якщо скористаєтеся цим простим рецептом.
Опис приготування:
Поріжте м'ясо шматочками. Дрібно наріжте цибулю і моркву. М'ясо поставте варитися, заливши водою. При закипанні зніміть білок шумівкою. Варіть м'ясо на повільному вогні хвилин 30. Лук з морквою обсмажте. Додайте в каструлю картоплю, через хвилин 15-20 додайте зажарку. Поваріть ще хвилин 7-8.
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Яловичина (ošeek) - 350 грам
- Вода - 2 L
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Сіль і перець - За смаком
У каструлю викладіть нарізане шматочками м'ясо.
Моркву натріть на тертці. Ріпчасту цибулю нарізати кубиком.
Очистіть картопля. Наріжте кубиком. Картопля і м'ясо залийте окропом і поставте варитися.
На рослинному маслі обсмажте цибулю.
На рослинному маслі обсмажте цибулю.
Додайте до цибулі моркву і обсмажте все разом.
Коли картопля буде майже готовий, в суп додайте зажарку. Варіть все разом ще 5-7 хвилин. Додайте в суп сіль, спеції. Варіть до готовності овочів.
Подайте до столу. Смачний і ароматний суп на яловичині готовий.