Рецепт Салат з квасолею і беконом фото

Салат з квасолею і беконом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Молочні продукти, Бобові, Квасоля, Бекон
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Новий рік, Сімейна вечеря
Салати

Салат з квасолею і беконом готується з обсмаженого бекону та консервованої білої квасолі. Заправляється майонезом. А для пікантності Доба свіжого зеленого лука-шніт або зеленого, на ваш смак.

Як приготувати салат з квасолею і беконом?

1. Бекон наріжте кубиками, завбільшки з квасолину. Викладіть на сковороду і обсмажте, помішуючи, на середньому вогні. Смажте бекон, поки він не умегтшітся і не стане хрустким. Обсмажений бекон викладіть на шар з паперових серветок. Залиште до охолодження. До речі, можна порізати кубиками ріпчасту цибулю і обсмажити на жиру від бекону. Його, якщо побажаєте, також додайте в салат. Він додасть солодощі.

2. Лук-шніт або пір'ячко зеленої цибулі промийте, просушіть на паперовому рушнику і наріжте.

3. Квасоля відкиньте на друшляк. Використовуйте велику білу або коричневу консервовану квасолю.

4. Отже, змішайте у великій мисці всі інгредієнти. Заправте сіллю і перцем за смаком, додайте майонез. Гарненько перемішайте.

Салат з квасолею і беконом готовий!

Смачного!

  • Бекон - 80 грам
  • Квасоля консервована, банку - 1 штука
  • Лук-шніт або зелений - За смаком
  • Майонез - За смаком
  • Сіль, перець - - За смаком
Як приготувати салат з квасолею і беконом?

1. Бекон наріжте кубиками, завбільшки з квасолину. Викладіть на сковороду і обсмажте, помішуючи, на середньому вогні. Смажте бекон, поки він не умегтшітся і не стане хрустким. Обсмажений бекон викладіть на шар з паперових серветок. Залиште до охолодження. До речі, можна порізати кубиками ріпчасту цибулю і обсмажити на жиру від бекону. Його, якщо побажаєте, також додайте в салат. Він додасть солодощі.

2. Лук-шніт або пір'ячко зеленої цибулі промийте, просушіть на паперовому рушнику і наріжте.

3. Квасоля відкиньте на друшляк. Використовуйте велику білу або коричневу консервовану квасолю.

4. Отже, змішайте у великій мисці всі інгредієнти. Заправте сіллю і перцем за смаком, додайте майонез. Гарненько перемішайте.

Салат з квасолею і беконом готовий!

Смачного!

Схожі рецепти