Рецепт Салат з квасолею і беконом фото

Салат з квасолею і беконом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Молочні продукти , Бобові , Квасоля , Бекон
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік , Сімейна вечеря
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Салат з квасолею і беконом готується з обсмаженого бекону та консервованої білої квасолі. Заправляється майонезом. А для пікантності Доба свіжого зеленого лука-шніт або зеленого, на ваш смак.

Опис приготування:

Як приготувати салат з квасолею і беконом?

1. Бекон наріжте кубиками, завбільшки з квасолину. Викладіть на сковороду і обсмажте, помішуючи, на середньому вогні. Смажте бекон, поки він не умегтшітся і не стане хрустким. Обсмажений бекон викладіть на шар з паперових серветок. Залиште до охолодження. До речі, можна порізати кубиками ріпчасту цибулю і обсмажити на жиру від бекону. Його, якщо побажаєте, також додайте в салат. Він додасть солодощі.

2. Лук-шніт або пір'ячко зеленої цибулі промийте, просушіть на паперовому рушнику і наріжте.

3. Квасоля відкиньте на друшляк. Використовуйте велику білу або коричневу консервовану квасолю.

4. Отже, змішайте у великій мисці всі інгредієнти. Заправте сіллю і перцем за смаком, додайте майонез. Гарненько перемішайте.

Салат з квасолею і беконом готовий!

Смачного!

  • Бекон - 80 грам
  • Квасоля консервована, банку - 1 штука
  • Лук-шніт або зелений - За смаком
  • Майонез - За смаком
  • Сіль, перець - - За смаком
Як приготувати салат з квасолею і беконом?

1. Бекон наріжте кубиками, завбільшки з квасолину. Викладіть на сковороду і обсмажте, помішуючи, на середньому вогні. Смажте бекон, поки він не умегтшітся і не стане хрустким. Обсмажений бекон викладіть на шар з паперових серветок. Залиште до охолодження. До речі, можна порізати кубиками ріпчасту цибулю і обсмажити на жиру від бекону. Його, якщо побажаєте, також додайте в салат. Він додасть солодощі.

2. Лук-шніт або пір'ячко зеленої цибулі промийте, просушіть на паперовому рушнику і наріжте.

3. Квасоля відкиньте на друшляк. Використовуйте велику білу або коричневу консервовану квасолю.

4. Отже, змішайте у великій мисці всі інгредієнти. Заправте сіллю і перцем за смаком, додайте майонез. Гарненько перемішайте.

Салат з квасолею і беконом готовий!

Смачного!

Схожі рецепти