Салат з квасолею і беконом
(покроковий рецепт з фото)
Салат з квасолею і беконом готується з обсмаженого бекону та консервованої білої квасолі. Заправляється майонезом. А для пікантності Доба свіжого зеленого лука-шніт або зеленого, на ваш смак.
Як приготувати салат з квасолею і беконом?
1. Бекон наріжте кубиками, завбільшки з квасолину. Викладіть на сковороду і обсмажте, помішуючи, на середньому вогні. Смажте бекон, поки він не умегтшітся і не стане хрустким. Обсмажений бекон викладіть на шар з паперових серветок. Залиште до охолодження. До речі, можна порізати кубиками ріпчасту цибулю і обсмажити на жиру від бекону. Його, якщо побажаєте, також додайте в салат. Він додасть солодощі.
2. Лук-шніт або пір'ячко зеленої цибулі промийте, просушіть на паперовому рушнику і наріжте.
3. Квасоля відкиньте на друшляк. Використовуйте велику білу або коричневу консервовану квасолю.
4. Отже, змішайте у великій мисці всі інгредієнти. Заправте сіллю і перцем за смаком, додайте майонез. Гарненько перемішайте.
Салат з квасолею і беконом готовий!
Смачного!
- Бекон - 80 грам
- Квасоля консервована, банку - 1 штука
- Лук-шніт або зелений - За смаком
- Майонез - За смаком
- Сіль, перець - - За смаком
1. Бекон наріжте кубиками, завбільшки з квасолину. Викладіть на сковороду і обсмажте, помішуючи, на середньому вогні. Смажте бекон, поки він не умегтшітся і не стане хрустким. Обсмажений бекон викладіть на шар з паперових серветок. Залиште до охолодження. До речі, можна порізати кубиками ріпчасту цибулю і обсмажити на жиру від бекону. Його, якщо побажаєте, також додайте в салат. Він додасть солодощі.
2. Лук-шніт або пір'ячко зеленої цибулі промийте, просушіть на паперовому рушнику і наріжте.
3. Квасоля відкиньте на друшляк. Використовуйте велику білу або коричневу консервовану квасолю.
4. Отже, змішайте у великій мисці всі інгредієнти. Заправте сіллю і перцем за смаком, додайте майонез. Гарненько перемішайте.
Салат з квасолею і беконом готовий!
Смачного!