Салат з курячою грудкою і маринованою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий салат з куркою і маринованою цибулею. Цей рецепт підійде як для повсякденного, так і для святкового столу.
Незважаючи на досить звичайний склад і простоту приготування, салат виходить дуже смачний і з'їдається завжди з великим задоволенням. Для заправки можна використовувати не тільки майонез. Можна приготувати салат з курячою грудкою і маринованою цибулею з соусом із сметани і майонезу або натурального йогурту. У будь-якому випадку поєднання свіжих овочів, ніжного курячого філе і пікантність маринованої цибулі, не залишить вас байдужими. Беріть рецепт на замітку!
- Куряче філе - 200 грам (грудка)
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Яйце - 2 штуки (варене)
- Сіль - 1 Чайна ложка (маринад)
- Цукор - 2 чайних ложки (маринад)
- Оцет 9% - 2 Ст. Ложки (маринад)
- Вода - 100 мілілітрів (маринад)
- Зелень - За смаком
- Майонез - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Куряче філе заздалегідь відварити в підсоленій воді до готовності, дістаньте з бульйону і остудіть. Яйця відварити круто (10 хвилин після закипання води).
Цибуля наріжте пір'ям або півкільцями, додайте сіль, цукор і оцет. Воду доведіть до кипіння, додайте в миску з цибулею, перемішайте і залиште на 20 хвилин. Потім воду повністю злийте.
Все решту складових для салату наріжте кубиками приблизно одного розміру. Спочатку наріжте куряче філе.
Додайте до курки нарізані огірки.
Нарізані варені яйця.
Помідори наріжте, відкиньте на сито, щоб стекла зайва рідина і потім додайте в миску до решти інгредієнтів.
Додайте сюди ж віджатий цибулю і подрібнену зелень.
Заправте салат майонезом, додайте сіль за смаком і все добре перемішайте. Салат з курячою грудкою і маринованою цибулею готовий.
Подавати можна як порційно, так і в загальному салатник. Смачного!